Jestřabí vydolovalo v duelu s rezervou Vlachovic v závěru jeden bodík


Branky


1

Do Jestřabí zavítala v nedělním dopoledni rezerva Vlachovic, která nastoupila oslabena o tři vyloučené hráče z posledního duelu s Petrůvkou - brankáře Macháče a hráče do pole Jandíka s Pavlůskem. Domácí vycítili před utkáním šanci na bodový zisk a nakonec se jim to i v samotném závěru zápasu podařilo, když v poslední minutě srovnal Štěpančík. V penaltovém rozstřelu o bonusový bod navíc se lépe vedlo hostím, kteří sérii opanovali v poměru 4:2. Jestřabí ale bod se silným soupeřem bere všemi deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zatímco domácí se museli obejít bez vyloučeného Romana Macků, hostům scházeli dokonce tři hráči základní sestavy, kteří v minulém kole byli vyloučeni. Brankář Macháč, obránce Obadal a záložník Pavlůsek. Do sestavy Vlachovic se tak dostal zkušený Tomáš Olejník, který svými centimetry platil na hráče Jestřabí. Tabulkový rozdíl na hřišti až tak znát nebyl, minimálně co se šancí týká. Hosté sice byli lepší a silnější na míčí, domácí však hrozili z brejků a chyb hostů. Jedna přišla ihned ve 4. minutě, kdy po chybě hostující brankáře, který nepřesným odkopem nahrál domácímu útočníkovi. Ten však s jasnou šancí naložil mizerně a minul prázdnou branku. Poté se snažili dostat do střeleckých pozic hosté, což se jim dařilo, nicméně v zakončení chyběl klid a taky kvalita. Jestřabí se snažilo vstřelit úvodní branku a spolehálo na standartní situace, ty se jim však nedařilo dobře zrealizovat. Poločas tedy skončil remízou 0:0, ale domácí celek si dokázal, že se může se svým favorizovaným soupeřem v tomto duelu rovnat.

 

 

Hosté šli do vedení, domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začal šancí hostujícího Tlušťáka, který v těžké pozici mířil hlavou nad bránu. Poté bylo hra hodně neurovnaná. Hosté se snažili dobýt domácí branku, což se jim taky podařilo. V 67. minutě po hlavičce hostujícího Olejníka ještě brankář domácích Hořák stačil zasáhnout, avšak na dorážku hlavou Pekárka, který za cenu sebeobětování dopravil míč do sítě, byl již krátký, 0:1. V 74. minutě se střídající hráč hostů Chovanec uvolnil na velkém vápně, ale tvrdou ranou trefil jen tyč, od které se míč odrazil zpět do hřiště. I domácí si vytvořili tutovou šanci. V 81. minutě šel domácí útočník zcela sám na hostující brankáře, ten ho však vychytal. Když už to vypadalo na těsnou výhru hostů, tak se v 90. minutě prokličkoval z kraje hřiště až do vápna domácí hráč Štěpančík a s pomocí tyče a nešťastného zásahu brankáře vlachovické rezervy, se míč odrazil do síťe, a bylo srovnáno na 1:1. Nutno dodat, že domácí si za snahu v celém zápase gól nejspíše zasloužili. Na jasné šance byl zápas vyrovnaný, co se týká skóre, taktéž na 1:1. V penaltách hosté vyměnili brankáře, do brány šel útočník Trčka, který domácím střelcům chytil dvě penalty a hosté všechny proměnili, na penalty 2:4. A tak si Vlachovjané z Jestřabí odvezli dva body. Domácí získali jeden bod a pravděpodobně s ním musí být spokojeni.

V penaltách vyhráli hosté 4:2

V penaltovém rozstřelu o bonusový bod navíc se lépe vedlo hostím, kteří sérii opanovali v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Josef Marek, hráč: Utkání s Vlachovicemi bylo hodně vyrovnané, nám se hra vcelku dařila a měli jsme několik obrovských šancí, ty jsme ale neproměnili. Velké možnosti zahodil mladíček Dulka a také zkušený Jožka Kolínek. V závěru přišlo zasloužené vyrovnání a ten bod je pro nás odměnou za bojovnost a nasazení. Penalty už nám nevyšly podle představ a bonusový bod navíc tak putuje do Vlachovic.

SK Vlachovice B
Ondřej Vavrys, funkcionář: V první půli branka nepadla. Zápas jsme pak měli dobře rozehraný a chvíli před koncem jsme sahali po plném bodovém zisku. Nutno dodat, že domácí si za snahu v celém zápase gól nejspíše ten vyrovnávací zasloužili. V penaltách hosté vyměnili brankáře, do brány šel útočník Trčka, který domácím střelcům chytil dvě penalty a to rozhodlo o našem dvoubodovém zisku.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - HNILO Jindřich (N), FOJTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2017 22:36
Konečně jsme si zahráli normální fotbal s rozumným rozhodčím.