6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Únešov opět bere tři body


Branky


20. J. Šebek , 42. P. Eger , 50. P. Eger , 69. J. Mižár , 77. E. Eger , 79. J. Šebek
0

Únešov na domácí půdě přivítal na Třemošnou a byl to opět jednoznačný zápas ve prospěch Únešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku potvrzovali roli favorita

Suverenní Únešov přivítal na své půdě devátou Třemošnou a samozřejmě se tady v Únešově nečekalo nic jiného než tři body. V první dvacetiminutovce hosté z Třemošné úspěšně odolávali trpělivé hře domácího Únešova a k vidění bylo jen pár náznaků šancí. Poté však již přišla první úspěšná akce Únešova na jejíž konci byl Jan Šebek a otevřel gólový účet zápasu a Únešov se dostal do jednobrankového vedení - 1:0. Únešov se prvním gólem uklidnil a dál ovládal hru. Gólově se však v první půli prosadil už jen jednou a to v minutě dvaačtyřicáté, kdy se trefil nejlepší střelec soutěže Patrik Eger a jeho tým vedl už dvoubrankovým rozdílem - 2:0. Do poločasu již další gól nepadl a domácí tak vedli po poločase o dvě branky.

Čtyři góly v poločase druhém

Do druhého poločasu nastoupili borci z Únešova s pohodovým dvoubrankovým náskokem a domácí fanoušcí nemuseli dlouho čekat v druhém dějství na třetí branku domácích. V 50. minutě se podruhé v tomto zápase prosadil ostrostřelec Patrik Eger a zvýšil na 3:0. V 69. minutě přidal do sítě Třemošné čtvrtou branku Jakub Mižár - 4:0. V polsední dvacetiminutovce domácí přidali ještě další dvě branky a potvrdili svoji dominanci v tomto zápase. V 77. minutě vstřelil gól Erik Eger - 5:0. Dvě minuty po něm se podruhé v tomto zápase prosadil Jan Šebek a stanovil tak stav na konečných 6:0.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Neuman [-] - Z. Hlous [-] , T. Janda [-] , D. Šura [-] - D. Randa [-] (46. M. Mižár [-] ) , M. Hlous [-] , E. Eger [-] (78. F. Kovařík [-] ) , J. Mižár [-] - Š. Toráč [-] (88. J. Mojžíš [-] ) , J. Šebek [-] , P. Eger [-] (66. M. Hrneček [-] ) -

TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - P. Šerý [-] (82. J. Kroták [-] ) , M. Beránek [-] , V. Pihera [-] , J. Sirochmann [-] , J. Matějka [-] , M. Kecer [-] , A. Houška [-] , L. Pech [-] , S. Vácha [-] (77. J. Kunesch [-] ) , M. Pešek [-]

ŽK: 56. M. Pešek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - MIŽÁR Emil (N), KORECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.