Manětín veze z Dobříče bod navíc


Branky


53. Š. Levora , 55. F. Souček (p.) , 73. V. Šimice - 38. J. Trojan , 44. J. Barchanski , 48. M. Tureček
0

Dobříč přivítala na své půdě Manětín. Vyrovnané utkání rozhodly penalty a Manětín si odvezl z Dobříče dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Manětín zvládl první dějství lépe

První poločas byl velice vyrovnaný. V prvních dvaceti minutách hosté měli avrh, ale nedokázali vstíti branku.V 38. minutě se ke střele zhruba ze třiceti metrů odhodlal Jiří Trojan a dostal hosty do jednobrankového vedení - 0:1. Minutu před koncem prvního poločasu se po přesném rohovém kopu Petra Sekeráka prosadil přesnou hlavičkou nejzkušenější hráč na hřišti Jiří Barchanski a poslal Manětín do dvoubrankového vedení, které znamenalo pro hosty klidný odchod do kabin a také měli dobře nakročeno k výhře.

Comeback domácích

Druhý poločas začal opět lépe pro hosty, kteří se dostali do vedení již o tři branky po gólu nejlepšího střelce hostů Martina Turečka a zdálo se být vše jasné. Domácí však ale zbraně nesložili a v rozmezí dvou minut po gólech Štěpána Levory a Filipa Součka to bylo jen o jednu branku! - 2:3. Zhruba patnáct minut před koncem domácí dokázali srovnat. V 73. minutě domácí dokázali vyrovnat utkání na 3:3 a prosadil se symbolicky kdo jiný, než kapitán domácího celku Václav Šimice! V posledních vteřinách zápasu mohl o třech bodech pro Manětín rozhodnout Jiří Barchanski, ale šanci neproměnil a tak se šlo na penaltový rozstřel.

Manětín penaltový rozstřel zvládl lépe

Hosté z Manětína proměnili všechny pokutové kopy a mohli se tak radovat ze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra (záložník): Utkání bylo velmi vyrovnané, hrálo se na obou stranách. Škoda že jsme neudrželi tříbrankový náskok. U nás nejlepší hráč Jiří Barchanski a Jirka Trojan.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Schneider [-] , M. Kondelík [-] (46. F. Souček [-] ) , V. Zeman [-] , Š. Levora [-] , D. Cink [-] , V. Šimice [-] , R. Strych [-] , J. Kusák [-] , L. Souček [-] (73. V. Pícl [-] ) , V. Svoboda [-]

TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - P. Zelenka [-] , J. Kala [-] , D. Janouškovec [-] (84. L. Vomela [-] ) , J. Trojan [-] , V. Kopelent [-] , P. Sekerák [-] , J. Barchanski [-] , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-] , M. Tureček [-] (62. L. Tintěra [-] )

ŽK: 1. J. Trojan , 36. P. Zelenka , 57. J. Suja , 59. D. Janouškovec , 90. L. Tintěra .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - LEVORA Radek (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.