5:1
(2:0)
58. M. Kecer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hunčice si poradily s Třemošnou


Branky


15. P. Dobrý , 36. J. Voith , 51. P. Dobrý (p.) , 72. P. Dobrý , 76. P. Dobrý - 58. M. Kecer
0

Domácí zvládli souboj o střed tabulky lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili své příležitosti

Hunčice psychicky povzbuzené vysokou výhrou s Nekmířem přivítaly na svém hřišti Třemošnou. Hunčice dokázaly držet míč více na svých kopačkách a z toho pramenila i první velká šance Pavla Dobrého v 15. minutě, který potvrdil svou výbornou formu a s přehledem poslal svůj tým do vedení - 1:0. Ve 36. minutě se prosadil obránce domácího mužstva Jiří Voith a Hunčice vedly už o dvě branky - 2:0. Do poločasu jsme již žádnou jinou branku neviděli a tak hráči Hunčic odcházeli do kabin spokojenější s dvougólovým náskokem v zádech.

Show Pavla Dobrého

Domácí dobře vstoupili i do druhého dějství, hráli aktivně a jejich aktivita vyeskalovala v pokutový kop, kterého se v 51. minutě ujal, kdo jiný než nejlepší střelec domácího mužstva Pavel Dobrý a svým druhým gólem v zápase posunul rozdíl mezi muštvy na tři branky - 3:0. Po třetím gólu hráči domácích trochu ztratili koncentraci a to už v 58. minutě potrestal Michal Kecer a snížil na 3:1. V 72. minutě na sebe znovu upozornil Pavel Dobrý a završil svůj hattrick 4:1. O čtyři minuty později přidal tento borec ještě jednu branku a uzavřel tak skóre na konečných 5:1. Hunčice si tak odnášejí cenné tři body a v tabulce se posunuly na páté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hunčice
Karel Čuchor (vedoucí): K dnešnímu utkání jsme se konečně sešli v podstatě v plné sestavě a na našem výkonu to bylo znát. Až na cirka desetiminutový herní výpadek, který předcházel naší inkasované brance, jsme měli zápas plně pod kontrolou. Náš nejlepší střelec, Pavel Dobrý, opět ukázal, že si dlouhodobě drží skvělou střeleckou formu a čtyřmi brankami sestřelil soupeře. Podali jsme dobrý týmový výkon a po zásluze získali tři velice důležité body. Hráčem utkání bych jednoznačně vyhlásil Pavla Dobrého.

TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (kapitán): Dnešní zapas nebyl moc složitý, ale bohužel jsme měli velkou marodku hráčů a neměli jsme hráče na střídání a odpadli jsme fyzicky. Jinak byl protihrač celkem hratelnej nebýt Pavla Dobrého, na kterého hráli všechny balony a on skoro vzdy skóroval.



Sestavy


TJ Sokol Hunčice
L. Kondr [-] - V. Brábník [-] , J. Voith [-] , T. Helmich [-] , T. Huml [-] (64. T. Remeš [-] ) - K. Kovář [-] (80. J. Boháček [-] ) , P. Hanzlíček st. [-] , D. Huml [-] , J. Končelík [-] - P. Dobrý [-] (77. D. Toráč [-] ) , P. Hanzlíček ml. [-] (38. J. Telekeš [-] ) -

TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - P. Šerý [-] , L. Pech [-] , J. Sirochmann [-] , M. Kecer [-] , M. Beránek [-] , M. Pešek [-] , V. Mareš [-] (46. J. Kunesch [-] ) , M. Jaroš [-] , S. Vácha [-] , A. Houška [-]

ŽK: 23. M. Pešek , 35. V. Mareš , 51. J. Körner .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - ČUCHOR Karel (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.