O. Kroj 53.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodly konce obou poločasů


Branky


53. O. Kroj - 44. J. Hyrát , 90. J. Hyrát
0

Dolní Bělá statečně čelila soupeři ze Všerub, který přijel i se středeční dohrávkou v Bezvěrově, posilněn další vysokou výhrou, tentokráte 6:1. Kdo čekal i v tomto zápase gólové hody, měl smůlu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodla branka do šatny

Se slepenou sestavou vstupovali do boje domácí fotbalisté Sokolu Dolní Bělá a čekal je soupeř z kategorie těch těžších. Všeruby přijížděly už v roli nového lídra tabulky okresního přeboru, protože ve středeční dohrávce utkání 12. kola opět nadělovaly, tentokráte v Bezvěrově, kde slavily výhru 6:1. Pro Sokoly tedy žádný lehký úkol. Podle papírových předpokladů vypadaly i první minuty utkání. Všeruby držely míč častěji a diktovaly tempo hry. Vytvořené šance ale branku nepřinesly.  Hra se poté srovnala. Když už se oba týmy viděly v kabině, přišel nejsvětlejší moment této části hry. Ve 44. minutě si to Jan Hyrát u poloviny hřiště namířil na branku domácích, přestože byl tísněný obráncem povedlo se mu se štěstím dotáhnout akci do konce s gólovou tečkou.

 

O všem se rozhodovalo až v 90. minutě

Do druhé půle domácí vystřídali. Místo s desítkou hrajícího Michala Dobrého přišel na hřiště Oldřich Kroj. Nedlouho po příchodu tohoto hráče na hřiště si domácí trenéři mohli mnout ruce, jak udělali dobře. Sedm minut po své příchodu na pažit se domácí patnáctka zapsala do fotbalových pamětí dnešního zápasu. Oldřich Kroj utekl obraně soupeře a v 53. minutě srovnal. Všerubští znervózněli a necelých deset minut po vyrovnávací brance Oldřich Kroj z velmi slibné pozice trefil jen boční síť branky střeženou Petrem Kotvou. Čím více se přibližovala poslední minuta, tím byla zřetelnější dělba bodů. Ale všechno bylo nakonec jinak. O osudu zápasu v 90.minutě rozhodl všerubský Jan Hyrát. Gólovou bilancí v poměru 1:2 v neprospěch domácích skončilo pohledné, bojovné utkání s množstvím šancí. Nutno říct, že na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička: Soupeř mohl vyhrát klidně 5:0. Měl množství šancí. Smolně jsme dostali gól před přestávkou. Vzhledem k vývoji v zápase nás mrzí, že jsme ten bod nebrali.

SK Všeruby
Rudolf Herák: Opět nám nešly přihrávky. Je to pořád nervóznější a zbytečně kazíme. Je pravda, že jsme mohli vyhrát výrazněji, ale také jsme mohli klidně prohrát. Soupeř byl dobrý.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - M. Dobrý [-] (46. O. Kroj [-] ) , M. Schneider [-] - T. Bušek [-] - L. Matoušík [-] , J. Turjanica [-] - P. Kaprál [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] (58. L. Kolář [-] ) , L. Pešička [-] , T. Polcar [-]

SK Všeruby
P. Kotva [-] - M. Mašek [-] (51. J. Dubský [-] ) , M. Oulík [-] - P. Fleisner [-] , J. Herák [-] - J. Vrba [-] , J. Hyrát [-] , B. Demali [-] , R. Herák [-] (91. J. Jendek [-] ) , D. Majer [-] , P. Mach [-]

ŽK: 68. L. Pešička , 80. L. Matoušík - 75. J. Hyrát , 91. M. Oulík .
Hráči zápasu: O. Kroj - J. Hyrát .
Místo: Dolní Bělá. Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - BERNÁŠEK Michal (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.