Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B nadělily Neurazům osmičku a mohou slavit postup!


0

Rezerva Blovic neslevila ze svých celoročních výkonů a svojí sílu demonstrovala v Neurazech, které jen sledovaly jak roste gólový účet zápasu. Toto vítězství Blovic navíc znamená, že už známe vítěze letošního ročníku IV. třídy Plzeň - jih. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovičtí vstřelili i přes značnou převahu dvě branky

Od prvních minut utkání bylo patrné, kdo je zde favoritem. Blovice, které byly už jen malý krok od jistoty postupu, začaly jít za svým cílem od začátku, a vše nasvědčovalo tomu, že to bude jednoznačný zápas. Neurazy se v oslabené sestavě zatáhly na svojí polovinu a jen přihlížely pohledné kombinaci soupeře, který navíc hrál jako v posledních utkáních na půl plynu, ale přesto to stačilo k hladkému vítězství. Hrálo se navíc prakticky bez faulů, takže utkání v poklidu plynulo. Hostující Blovice se v prvním poločase prosadily "pouze" dvakrát. Po patnácti minutách zápasu poslal hosty do vedení kapitán Roman Komorous, před odchodem do kabin pálil přesně Jan Veselovský. Neurazští v první části ani jednou neohrozili gólmana Hudáka. 

Gólostroj Blovic se rozjel naplno

Po změně stran se dění na hřišti prakticky nezměnilo. Blovice nadále držely průběh zápasu pevně ve svých rukách a vypracovávaly si jednu šanci za druhou. Hattrick ve druhé části vstřelil Radek Šabata, dvě branky zařídil Tomáš Matoušek a jednou se trefil Jiří Nováček. Hosté měli dostatek příležitostí na to, aby vstřelili potupnou desítku, nicméně hodně šancí trestuhodně zahodili. Neurazy přesto alespoň nedovolily, aby měl hostující gólman Hudák čisté konto, i když spíše on se o něj připravil. Jiří Uzel vypálil hezky na branku Blovic, kde už to vypadalo, že gólman Hudák vyrazí míč, ale místo toho si ho srazil nešťastně do vlastní branky. Ani tento moment ale nic nezměnil na tom, že Blovice B si po vysokém vítězství zajistily postup o ligu výše. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Od úvodního hvizdu jsme čekali na konec zápasu. Jestli jsme před týdnem byli spokojení s předvedenou hrou, tak teď jsme na to vůbec nenavázali. Ze sestavy nám vypadli hned čtyři hráči a lepili jsme sestavu těsně před zápasem. Blovice jsme zadarmo posunuly ze čtvrté třídy. Náš nejlepší hráče dnes nenastoupil.

TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: V poklidu jsme si došli pro tři body. V utkání jsme zcela jasně dominovali. Jsem rád, že už máme jasný postup, nyní už můžeme hrát v pohodě. Opět jsme nemuseli ject na plný plyn, ale dobře hrál Radek Šabata, který vstřelil tři góly.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - P. Mederly [-] , J. Vobliza [-] , P. Tříska [-] , J. Louda [-] , V. Kuska [-] , J. Uzel [-] , M. Bárta [-] , M. Kuták [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - J. Veselovský [-] , J. Dvořák [-] , T. Matoušek [-] , J. Fischer [-] , R. Šabata [-] , R. Komorous [-] , J. Nováček [-] , M. Jílek [-] , R. Tyml [-] , P. Kozák [-]

Hráči zápasu: R. Šabata .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - VLADAŘ Josef (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.