J. Hrdina st. 28. (p.)
J. Hrdina st. 66. (p.)
J. Kaplan 70.
3:7
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 14:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná B gólově bavila před vysokou návštěvou, nasázela sedmičku rezervě Hradce


Branky


28. J. Hrdina st. (p.) , 66. J. Hrdina st. (p.) , 70. J. Kaplan - 9. J. Rada , 18. M. Dobrý , 21. Z. Soukup , 36. Z. Skála , 38. J. Rada , 52. J. Vůch , 90. Z. Soukup
0

Fotbalisté rezervy Letné znovu potvrdili, že jim rozhodně nechybí střelecký apetit. O vítězství proti Hradci B rozhodl plzeňský celek už během prvního poločasu, kdy nasázel svému soupeři hned pět branek. Po prohře Záluží se navíc stáhli svojí ztrátu na druhé místo na rozdíl tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná nasázela pět branek a bylo rozhodnuto

Fotbalisté Letné B se klasicky od prvních minut pustili do útočení a ihned přitlačili svého soupeře. Z tlaku hostů vyplynula první branka v utkání už po necelých deseti minutách hry. Zdeněk Soukup předložil míč Jaroslavu Radovi, který efektně přeloboval gólmana Mimru. Následně se po další hezké akci Letné B prosadil přesnou střelou zpoza vápna Martin Dobrý. Úspěšný start do zápasu korunoval Zdeněk Soukup, jenž se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vápně a zvýšil už na 3:0 z pohledu Letné. Následně se ozvali domácí, jměnovitě zkušený Jiří Hrdina, který proměnil bez potíží pokutový kop. Do přestávky ale ještě hosté přidali dva góly. Po parádním cnetru od rohového kopu se pěknou hlavičkou prosadil Zdeněk Skála. Následně přidal svůj druhý zápas v duelu i Jaroslav Rada. Přihlížející diváci proto měli o zábavu postaráno a mohli si v klidu vychutnat přestávkovou klobásu a pivo. 

Letná kontrolovala svůj náskok

Po změně stran trenér Letné B Jaroslav Rada poslal na hřiště všechny své čtyři hráče z lavičky, aby dostali šanci si zahrát všichni. Čerstvý Josef Vůch strávil na hřišti pouze sedm minut a už se mohl radovat z gólu. Následně korigovali fotbalisté Hradce B. Z další penalty se znovu neomylně trefil Jiří Hrdina. O snížení náskoku Letné B se následně ještě přičinil domácí Jiří Kaplan, jenž dobře zatáhl míč a následně pěknou střelou na vzdálenější tyč snížil náskok soupeře. Utkání se v klidu v pohodové atmosféře dohrávalo. Přece jenom večer následovala májka. Gólovou tečku ofenzivnímu zápasu dal v poslední minutě duelu hostující Zdeněk Soukup



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Bohužel první půle se nám vůbec nevyvedla. Soupeř byl sice lepší, ale my jsme měli šance na to, aby to nebylo o takový rozdíl. Neproměnili jsme je ale. Dostali jsme takové hloupé góly. Po přestávce se to herně po vystřídání zlepšilo, ale přesto jsme nakonec prohráli o čtyři góly.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: Snažili jsme se před velkou diváckou návštěvou předvést a pokračovat v ofenzivním pojetím hry, které nás baví. Byl z toho nádherný zápas s velkým množstvím branek.O výsledku zápasu bylo rozhodnuto v průběhu první půle. Pokud budeme pokračovat v takových výkonech a budeme proměňovat šance, věřím, že ještě zabojujeme o druhé místo.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Mimra [-] - J. Šmejkal [-] , S. Calpak [-] (46. O. Kiss [-] ) , R. Švarc [-] , L. Varga [-] , T. Dufek [-] (46. P. Snášel [-] ) - J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] (46. T. Behenský [-] ) , J. Hrdina st. [-] , M. Loritz [-] (46. O. Lihm [-] ) - V. Lepič [-] (46. M. Douša [-] ) -

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - Z. Soukup [-] , M. Legát [-] (46. J. Vůch [-] ) , Z. Skála [-] (46. J. Bohun [-] ) , M. Štádler [-] , J. Vričan [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , J. Diviš [-] , J. Rada [-] (46. Z. Přibyl [-] ) , D. Pospěch [-] (46. L. Bledý [-] )

ŽK: 28. J. Diviš .
Hráči zápasu: J. Hrdina st. - J. Baranský , J. Vričan .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KAŠE Jiří (N), LEHKÝ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.