1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom se téměř po půl roce dočkala výhry. Výhru zařídil tradičně skvělý Jurč.


0

Jakartovice trápí výsledkové výkyvy. Doma rozdávají, venku soupeře obírají. Tentokrát jim stála v cestě opět oslabená Pustá Polom, která zažívá jednu z největších krizí posledních let. Tým vyhrál naposledy začátkem listopadu v Bělé a po prohrách v přípravě přišly i další tři v nové části soutěže. Tým navíc odjížděl do Jakartovic bez jediné vstřelené branky na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu jako by byl na hřišti jen jeden tým. V Jakartovicích nastoupila Pustá Polom opět tak, jak ji znají fanoušci z minulých sezón. Ofenzivní tým se dočkal první branky už po několika minutách. Jurč využil špatného postavení brankáře Janecha a fantastická trefa z 35metrů skončila v síti. Domácí gólman se míče ještě sice dotkl, ale pouze mírně upravil směr střely. Za chvíli přišla druhá pohroma pro Jakartovice. Vojtěch Hendrych dostal přihrávku na kraj šestnácky a tvrdou přízemní ranou zvýšil skóre na 0:2 pro Pustou Polom. Po celý zbytek prvního poločas hosté ovládali hru a Jakartovice nepustili do jediné vážnější příležitosti.

 

Druhý poločas začal obdobně jako ten první. V 55.minutě přišel třetí úder z kopačky Michala Jurče. Ten si vychutnal domácí obránce a přesnou střelou rozvlnil síť. Herní iniciativu však začaly přebírat Jakartovice a v 65 minutě se dočkaly alespoň pokutového kopu po ruce polomského Stavinohy. Palkovič nedal Juchelkovi šanci a domácím tak svitla kapka naděje. Po pokutovým kopu však už žádná další branka nepadla. Domácí sice hosty v poslední desetiminutovce zatlačili, ale žádná akce už ke gólu nevedla. 

 

Branky: 65.Palkovič (penalta) - 10.Jurč, 15.Hendrych, 55 Jurč

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar: Musí se uznat, že pokud by nezaujatý fanda sledoval jen výsledky jara okresního přeboru, tak je jasné, že Jakartovice jsou tím celkem, který se stará o zábavu v celé soutěži. Těžko najít tým, který je tak nevyzpytatelný. Doma ztrácí body jak na běžícím pásu a venku hraje tak, že je postrachem pro všechny soupeře. Kdysi se jezdilo do Jakartovic pro nakládačku (i když nešlo vždy o čistoskvoucí hru, ale kdo je bez viny ať hodí kamenem), nyní si zde jezdí týmy vylepšovat skóre a bodový zisk. Nejinak tomu bylo i nyní. Po dech beroucím výkonu ze Strahovic se na zápas opět přišlo podívat hodně diváků a ti zažili další domácí zklamání. Není omluvou to, že domácí hráči tvrdí, že neumí na svém hřišti hrát. Není omluvou ani to, že chyběli čtyři hráči základu. Neomluvitelné je nasazení a způsob hry, jakým se většina týmu představuje. Až na výjímky, kterými v tomto zápase byli Palkovič a Martinka, odehráli hráči hlavně v první půli hodně alibistické divadlo. Výsledek je spravedlivý, domácí si nezasloužili bodovat. Nyní hrají dva zápasy venku a budou muset pět dokázat, že jsou týmem, který body vozí.

Sport-Club Pustá Polom B
Tomáš Ondra: Pustá Polom si šla od začátku zápasu pro vytoužené tři body. Tým nastartovala nádherná branka Jurče, který překonal z dálky špatně postaveného Janecha. Celý první poločas náš tým Jakartovice k ničemu nepustil, navíc brzy přidal další branku Vojtěch Hendrych. Za stavu 3:0 se už zdálo být rozhodnuto. Domácí sice snížili z penalty na 1:3, ale jejich závěrečný tlak už naštěstí k ničemu nevedl. Tři body bude muset Pustá Polom potvrdit v páteční dohrávce proti Hněvošicím a nejlépe i v sobotu v dalším zápase proti mužstvu ze Stěbořic! Výhra míří do Pusté Polomi zcela zaslouženě. Díky soupeři za pěkné utkání.



Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.