2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná neudržela nadějné vedení a získala pouze bod


Branky


0

Ačkoliv se Losiná nachází ve středu tabulky, jistotu záchrany stále nemá a proto musí do závěru soutěže dát vše. To Chlumčany nemají starosti se záchranou, naopak bojují se Vstiší a Lužany o druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Od úvodu byla hra vyrovnaná. Oba celky se dostávaly do šancí, ale žádnou nedokázaly přoměnit. První gól tak přišel až v 27. minutě. Po zaváhání obrany se k míči dostal Šlais, Hůla v bráně ale jeho pokus dokázal vytáhnout z brány. Pomezní Chlumčan se ake zachoval v duchu fair play a praporkem signalizoval hlavnímu, že míč překročil brankovou čáru. I hosté měli několik šancí největší měl asi Vojáček s Lachmanem, ale Zbiň v bráně se vyznamenal. Losiná přidala do poločasu ještě jednu branku. Na vápně střílel Zeman a a povedenou ranou podél Hůli skóroval. Poločas byl 2:0. 

Vyrovnání v oslabení

V druhém poločase zvýšily Chlumčany aktivitu a v 60. minutě se dočkaly snížení. Po centru do vápna se prosadil Vojáček. Pak se ale situace pro hosty zkomplikovala. Druhou žlutou uviděl Jeslínek. I přes početní nevýhodu byla Keramika lepším týmem a dokázala se dostávat do šancí, ale gól nepřicházel. Zasloužené vyrovnání přišlo až tři minuty před koncem. Po závaru ve vápně se míč dostal ke Kastnerovi a ten propálil vše, comu stálo v cestě. Zápas tak dospěl do penalt. 

Druhý bod pro hosty

V penaltách ukázali pevnější nervy borci z Chlumčan a tak si odvážejí bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Byla to vyrovnaná hra. Soupeři jsme to ale usnadnili chybami. V druhém poločase jsme byli lepší, i když jsme hráli v deseti. Hra byla hrozná, ale dva body bereme."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - D. Zeman [-] , D. Šlais [-] (46. M. Štěpánovský [-] ) , T. Hrach [-] (66. M. Lepší [-] ) , F. Mádr [-] , R. Mádr [-] , T. Karl [-] , P. Tančouz [-] (46. O. Fremr [-] ) , T. Albl [-] , L. Jánský [-] , V. Šlais [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , L. Vajai [-] (80. K. Dolanský [-] ) , T. Lachman [-] , L. Jeslínek [-] , J. Kraus [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 45. L. Jeslínek , 87. T. Beníček . ČK: 65. L. Jeslínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KARL František (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.