Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Santus šokoval po změně stran Kladiváře pětigólovou kanonádou


Branky


0

Jívoví předvedlo v Hamrech famózní druhý poločas a po právu si odvezlo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry si vytvořily dvougólový náskok

V posledním kole okresního přeboru přivítaly Hamry soupeře z Jívoví. Domácí kladiváři si při očekávaném vítězství mohly potvrdit v tabulce stříbrnou pozici, to jívovský Santus již nemohl skončit jinak než předposlední třináctý. Čekalo se útočné utkání z obou stran a to se také potvrdilo. Lépe začali hosté z Jívoví, když proměnil penaltu M. Koukola - 0:1. Poté však převzali taktovku kladiváři a snažili se utkání otočit. Ve 30. minutě se povedlo srovnat přesnou střelou k tyči Jiřímu Zábranskému - 1:1. O tři minuty později se prosadil domácí Dominik Havlík po individuální akci - 2:1. Ke konci poločasu zvýšil na 3:1 pro Hamry Petr Vašek po hezké kombinaci. V první půli tak dokázali domácí vývoj otočit a prakticky nepustili Jívoví ke své brance. 

Jívoví předvedlo fantastický obrat

 V druhé půli byl však průběh zcela rozdílný. Santus chtěl zápas zdramatizovat a to se mu povedlo. Po čtvrt hodině druhé půle snížil J. Horký - 3:2. Během dalších pěti minut se prosadili ještě Z. Holubář a R. Šejnoha a rázem bylo utkání 3:4 pro Jívoví. Domácí kladiváři se složili, naopak Jívoví se vezlo na střelecké vlně. Do rozpadlé domácí obrany přidal pátý gól R. Havlíček a na konečných 3:6 ranou k tyči zakončil J. Horký. Hamry tak propásly po remíze Bobrové v Bystřici posun na druhou příčku tabulky, kterou tedy se štěstím uhrála Bobrová. Jívoví skončilo tedy ve své sezóně jako nováček soutěže předposlední, ale co je hlavní, že se v okresním přeboru zachránilo.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas jsme sice začali penaltou, ale pak jsme hráli dobře a výsledek otočili. Asi jsme měli dát i víc gólu v první půlce, protože v té druhé jsme nepochopitelně odešli.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Skvělé střelecké představení ve druhém poločase nám přineslo nečekaně tři body.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - A. Šabart [-] (46. J. Miklík [-] ) , D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] (62. M. Gregar [-] ) , Š. Vrša [-] , J. Zábranský [-] , J. Zeman [-] , P. Vašek [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-]

FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - D. Dřímal [-] , J. Požár [-] , M. Mach [-] (53. R. Šejnoha [-] ) , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , Z. Holubář [-] , V. Dvořák [-] , J. Horký [-]

ŽK: T. Novotný , 16. D. Havlík , 41. I. Sojma , 62. J. Miklík - 60. D. Dřímal .
Hráči zápasu: Z. Holubář , J. Horký .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Šula Petr - BÍLEK Zdeněk, PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.