Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov se rozloučil s okresním přeborem vysokou výhrou


Branky


0

První poločas rozhodl v souboji prvního s posledním. Bohdalov tak postupuje do kraje, Vír padá do trojky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov se rozstřílel a vstřelil pět branek

Utkání se hrálo ze strany domácích v poklidném tréninkovém tempu. Domácí hned v úvodu vstřelili Petrem Jarošem branku. Tentýž hráč se prosadil také v 15 min. Další tři góly přidali domácí před koncem poločasu tři branka a to bratři Neumanové a Kuba Šimek . 

Bohdalov se již trefil jen jednou

Do druhé půle vstupovali obě mužstva s cílem utkání dohrát a nezranit se. V 50 završil výsledek skóre Víta Pokorný.  Poklidné tempo vydrželo až do konce utkání. Domácí zahazovali šance a občas stála v jejich zakončení branková konstrukce. 

Pár slov na závěr povedené sezóny z úst pana Aloise Matějíčka, který poskytl pro klubový web:Domácí v posledním zápase ročníku 2016/17 nastoupili bez svého kapitána a hrajícího trenéra Tomáše Doležala, který se trenérské role ujal tentokráte jen z lavičky. Odevzdaní hosté moc nezlobili, a tak domácí pojali zápas jako trénink s odpovídajícím tempem a nasazením. Utkání mělo poklidný ráz. O další vychytanou nulu se připravil brankář Martin Mundok, když přemluvil trenéra a šel si zahrát do útoku. Zaujal dobrý nápad při nástupu,  když aktéři k svému poslednímu zápasu v okrese nastoupili, včetně hostů, v ruku v ruce s malými žáčky, pro které to byl určitě velký zážitek. V druhé půli se zápas jen dohrával a domáci hráči i příznivci pokukovali po poháru za vítězství v okresním přeboru, kerý celý naleštěný čekal až jej domácí kapitán převezme. To se také po skončení zápasu stalo, pohár převzal z rukou předsedy OFS pana Jaroslava Beneše, Zdenda Novotný. Potom následoval vítězný rituál, pokřik i focení, které bude publikováno v okresním tisku i později i zde na našich stránkách. K postupu všem bohdalovský hráčům, týmu kolem nich i všem příznivcům, blahopřejeme a věříme, že v I.B.třídě budou v následující sezóně hrát důstojnou roli. K tomu přejeme hodně zdraví a  někdy potřebného štěstí.                                            



 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: K postupu blahopřeji všem bohdalovský hráčům, týmu kolem nich i všem příznivcům a věříme, že v I.B.třídě budou v následující sezóně hrát důstojnou roli.

Jiskra Vír
Marek Matuška: Domácí zaslouženě zvítězili, přeji jim hodně štěstí v krajské soutěži.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - P. Jaroš [-] , T. Klimeš [-] , Z. Novotný [-] , A. Fabík [-] - P. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] - V. Pokorný [-] , V. Koukal [-] (46. R. Pokorný [-] ) -

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , M. Havel [-] , M. Matuška [-] - D. Šenkýř [-] (46. K. Řehoř [-] ) , J. Smolík [-] , R. Škrabal [-] , D. Lahodný [-] - V. Oliva [-] (46. M. Kulpa [-] ) , P. Jílek [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 27. P. Jílek , 53. R. Škrabal .
Hráči zápasu: P. Jaroš .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - ŠUSTR Jiří (N), NEUMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.