Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondřej Liška vstřelil všechny branky svého týmu do sítě Víru


Branky


9. O. Liška , 57. O. Liška , 74. O. Liška , 85. O. Liška - 43. V. Oliva
0

Osová Bítýška porazila Vír a výhrou si pojistila klidný střed tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Prvních 10 minut zápasu bylo hodně rozpačitých, plný nepřesností z obou stran. Poté domácí po kombinaci před vápnem dostali míč na vápno k Liškovi, který vstřelil první gól utkání střelou k tyči. Hra byla dále hodně ovlivněna silným větrem a moc pohledný fotbal se nehrál. Na konci poločasu udělali domácí chybu při bránění blízko půlky hřiště, kde hostující hráč obešel bez problémů tři domácí hráče, kteří bezdůrazu vypustili souboj. Hosté se pak kombinací dostali do vápna a vstřelili vyrovnávací gól přehozením brankáře, který neměl šanci zareagovat.

Velká paráda Ondřeje Lišky skončila čtyřmi vstřelenými brankami

Druhá půlka začala pod taktovkou domácích. Hráli kombinačně po zemi, z čehož vyplinul další gól Lišky, který potáhl balon do vápna a zkušeně zakončil po zemi k tyči.
Výkon hostů v druhé polovině byl také ovlivněn vyloučením hráče, který hrubě a úmyslně atakoval obránce domácích bez míče a byl okamžitě právem vyloučen a bohužel zraněný hráč domácích musel okamžitě střídat. Domácí pokračovali v tlaku a kombinaci a hosté se víceméně nedostali do vápna a neohrozili branku domácích. V 74. minutě Liška dovršil hattrick, kdy po chybě v obraně brankář neudržel míč v rukách a zakončil do prázdné brány. Na konci zápasu proti už víceméně odevzdanému týmu dal Liška svůj 4. gól v zápase.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Byli jsme lepším týmem téměř v celém zápase a jsem rád, že jsme konečně po dvou zápasech udělali zase tři body. Hosté v druhém poločase neohrozili naši bránu a my jsme zkušeně dovedli zápas do vítězného konce. Gratuluji Ondrovi Liškovi ke vstřelení 4 gólů v zápase.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Řeháček [-] - P. Kališ [-] (85. R. Zeman [-] ) , P. Jelínek [-] (60. J. Malý [-] ) , T. Karmazín [-] - M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] , J. Jelínek [-] - O. Liška [-] , M. Vařílek [-] (46. P. Karmasin [-] ) - Z. Mucha [-] , O. Zeman [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , I. Kadlec [-] , M. Matuška [-] (72. M. Havel [-] ) - J. Smolík [-] (70. P. Jílek [-] ) , D. Šenkýř [-] , R. Škrabal [-] (68. M. Krejčí [-] ) , D. Lahodný [-] , V. Oliva [-] - L. Piskač [-] , V. Oliva [-]

ŽK: 26. O. Zeman , 53. M. Klusák , 72. P. Kališ - 6. D. Šenkýř . ČK: 59. L. Piskač .
Hráči zápasu: O. Liška .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - ŽILKA Jan, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.