J. Starý 5.
J. Starý 43.
J. Starý 83. (p.)
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O osudu utkání v Nové Vsi rozhodla penalta sedm minut před koncem


Branky


5. J. Starý , 43. J. Starý , 83. J. Starý (p.) - 24. J. Horký , 41. J. Horký
0

Jívoví vedlo , ale nakonec nechalo v Nové Vsi tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly čtyři branky

Zápas 24.kola Okresního přeboru proti sobě postavil domácí rezervu Nové Vsi a jejího souseda ze dna tabulky borce z Jívoví.I když do zápasu vstoupili aktivněji hosté byli to domácí, kteří již v páté minutě otevřeli skóre.Po pěkném průniku Václava Novotného po levém křídle se prosadil poprvé Honza Starý.Od vstřelené první branky se hra vyrovnala,ale ani jedno mužstvo se do vážnějšího ohrožení branky nedostalo.To přišlo až ve 24.minutě , když se po vážných zaváháních v domácí obraně dostal k míči Jindra Horký a pro  střelce jeho kvalit nebyl problém trefit odkrytou branku. Hosté se dostali v 41.minutě i dovedení, když domácí špatně rozehráli autové vhazování k míči se dostal opět Horký jenž si navedl míč na střed hřiště a z dvaceti metrů nedal domácímu brankáři Čížkovi žádnou šanci.Na vyrovnání však domácí nečekali dlouho protože již ve 43.minutě se trefil po druhé Honza Starý střelou z vápna k pravé tyči Štrynclovi branky.Tato branka stanovila poločasové skóre 2:2. 

Domácí rozhodli na konci zápasu

 Ve druhém poločase se obě mužstva snažila natočit skóre na svoji stranu, ale většinou se hra odvíjela ve středu hřiště.Blíže ke třem bodům mohli být opět hosté ,ale Horký po faulu na svou osobu penaltu neproměnil(Chytil mu ji Čížek).Stejnou šanci dostali v 83. minutě  po faulu na Marka Ondrejku i domácí a Honza Starý narozdíl od Horkého svou šanci využil a dokončil svůj hattrick.V závěru si domácí jednobrankový náskok bez větších problémů pohlídali a získali tak velmi cenné body.     



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Kvalita zápasu neodpovídala hře dvou mužstev ze dna tabulky.Nadprůměrný zápas se šťastným koncem pro nás.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Domácí byli šťastnější, my jsme si alespoň bod z tohoto zápasu zasloužili.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Šandera [-] , M. Kuchta [-] , V. Novotný [-] (82. M. Babjačok [-] ) , M. Ondřejka [-] , J. Starý [-] , S. Kubík [-] (46. J. Bureš [-] ) , P. Bureš [-] , T. Nečas [-] (56. V. Bureš [-] ) , F. Šandera [-] , M. Dědič [-] (70. M. Klement [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - Z. Holubář [-] (56. J. Požár [-] ) , J. Horký [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

Hráči zápasu: J. Starý - J. Horký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - KOCOUR Erik, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.