1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miroslav Ochrana rozhodl ve druhém poločase, kam poputují tři body


Branky


0

Bory se po výhře v Nové Vsi na den posunuly na druhé místo tabulky a teď budou čekat jak zahraje v neděli Bobrová.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V sobotní odpoledne hostila rezerva Nové Vsi na svém hřišti soupeře z Borů.Do zápasu vstoupili lépe hosté , když po čtvrt hodině hry si vytvořili první vyloženou šanci v níž ale vyražený míč gólmanem Čížkem nedokázal Ochrana umístit mezi tři tyče.To bylo ale od hostí na delší čas vše a aktivity se ujali domácí.Vrcholem jejich snažení byla v 23.minutě branka Petra Bureše jenž se trefil po dobře zahraném rohu Standy Kubíka.Po uvodní. vstřelené brance domácích následovala desetimutovka v níž mohli domácí rozhodnout,ale dobře postavené tyče zachránili dvakrát hosty od většího rozdílu ve skóre. Když neproměnil loženku sám proti Pokornému ani  Michal Kuchta přišel trest .Po špatné rozehrávce ve středu hřiště se dostal k míči Špaček, který vyslal v 36.minutě Vávru a ten se proti gólmanu Čížkovi nemýlil. Protože se po té už nic vážnejsiho nestalo stanovila tato branka výsledek poločasu 1:1. 

Miroslav Ochrana vstřelil dvě branky

 V druhé půli se domácí nedokázali ještě ani rozkoukat a už prohrávali 2:1.Gól v padesáté první minutě vstřelil  Míra Ochrana jenž využil přihrávku od Špačka.Domácí se sice ihned snažili vyrovnat ,ale proti stála po hlavičce Honzy Šandery opět branková konstrukce.Další nabídka ke srovnání přišla pro domácí až v 74.minutě ale Václav Bureš odkrytý kout branky Pokorného netrefil.Ve snaze o srovnání  výsledku se domácím v závěru utkání otevírala vrátka v obraně čehož dokázali Bory využít a těsně před koncem rozhodl utkání svým druhým gólem Ochrana.Tímto gólem stanovil výsledek utkání na 1:3.   



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas rozhodla pasáž po naší první brance , v níž jsme měli sérii několika vyložených šancí jenž jsme nedokázali využít a zápas rozhodnout.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený:



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] (78. V. Komínek [-] ) , M. Kuchta [-] (69. V. Bureš [-] ) , V. Novotný [-] , T. Nečas [-] , S. Kubík [-] , M. Klement [-] , P. Bureš [-] , J. Šandera [-] , J. Nečas [-] , J. Krejčí [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Špaček [-] , P. Prokop [-] , V. Burian [-] , M. Vávra [-] , J. Kujal [-] (58. M. Zástěra [-] ) , T. Požár [-] , J. Netolický [-] , J. Starý [-] , V. Chalupa [-] , M. Ochrana [-]

ŽK: 4. D. Nejedlý , 44. P. Bureš , 73. J. Krejčí , 77. V. Bureš - 25. J. Kujal , 80. V. Chalupa .
Hráči zápasu: J. Šandera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŽILKA Jan, ŠANDERA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.