4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2017 18:00

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vysoko přehrála Osovou Bítýšku, když se kanonýr Svoboda blýskl hattrickem


Branky


0

Zaváhání Borů využila Bobrová a po jasné výhře nad Osovou Bítýškou se posunula na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Svoboda otevřel skóre zápasu

V páteční dohrávce přijela do Bobrové Osovka a mimo jiné se také očekával souboj dvou nejlepších střelců přeboru.
 Lépe začali domácí, ovšem Jirka Svoboda v 5. minutě nejprve trefil břevno a snad o minutu později opět ve výhodně pozici nedokázal zakončit. Poté se hra vyrovnala, oba týmy si střídavě vytvářely nebezpečné situace před brankou soupeře, ale bez gólového efektu. V této fázi zápasu byli hosté více na balonu, ale domácí obrana byla pevná. Ve 29. min si ale domácí kanonýr připravil na velkém palebnou pozici a otevřel skóre. Hra dál pokračovala ve stejném duchu, až těsně před pauzou opět Svoboda ani nadvakrát nedokázal u přední tyče propasírovat míč do sítě.

Svoboda dokončil hattrick

 Do druhé půle vstoupili lépe domácí a dočkali se v 54. min., kdy se po rohu prosadil hlavou Michal Hájek. Domácí dál pokračovali v útočné aktivitě a v 62. min Tomáš Hrbek pronikl do pokutového území hostů a naservíroval Jirkovi Svobodovi další zásah. V této fázi zápasu již měli domácí převahu, kterou potvrdili dalším gólem. Hosté chybovali ve středu hřiště v rozehrávce a tím umožnili domácím rychlý kontr na jehož konci opět Jirka Svoboda dovršil svůj hatrick, takže zanedlouho mohl být za potlesku diváků vystřídán. Poté domácí nevyřešili několik slibných brejkových situací, i hosté mohli vstřelit čestný úspěch, ale z několika příležitostí se ani jim nepodařilo skórovat, takže zápas nakonec skončil nečekaně vysokou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: První půle byla vyrovnaná, naštěstí se nám podařilo skórovat a neinkasovat. Po pauze se nám podařilo strhnout zápas ve svůj prospěch a dalšími góly potvrdit výhru.

SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Gratuluji domácím k vítězství byli lepší.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , J. Trnka [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - J. Svoboda [-] (77. R. Kratochvíl [-] ) , M. Hájek [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] , T. Karmazín [-] , L. Sýkora [-] , P. Jelínek [-] - P. Kališ [-] , J. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] , M. Klusák [-] - M. Vařílek [-] (88. M. Zeman [-] ) , O. Liška [-] -

ŽK: 14. J. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.