Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová předvedla poločas snů a veze z Nové Vsi tři body


Branky


0

Bobrová potvrdila po výhře v Nové Vsi B druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová třikrát rozvlnila síť

Za pěkného fotbalového počasí přivítala  rezerva Nové Vsi v místním derby druhý tým tabulky z Bobrové. Zápas začali lépe hosté, kteří na domácí vlétli a svým nasazením, důrazem a rychlostí v přechodové části po stranách nadělali domácím velké potíže v obraně.Uvodní tlak hostí vyvrcholil dvěma slepenými góly v 15. a 19. minutě. Gólu Míry Maška předcházeli minely v domácí obraně jenž nedokázala ani na třikrát odkopnout míč z vápna.Při druhé brance Petra Dvořáka jenž střílel z pětadvaceti metrů neměl zase úplně čisté svědomí brankář Čížek.Z nevydařené úvodní pětadvaceti minutovky se domácí dokázali otřepat a postupně přebírali iniciativu na svou stranu.Jejich snaha vyvrcholila dvěma nastřelenými tyčemi Petrem Burešem a Petrem Šanderou.Když  už to vypadalo že domácí přeberou taktovku zápasu do svých rukou přišel trest v podobě třetího gólu hostí , když se po pěkném centru z levé strany od  Maška trefil Michal Hájek.Tato branka stanovila výsledek poločasu na 3:0 pro hosty.    

Béčko Nové Vsi dotahovalo, ale již nevyrovnalo

 Do druhého poločasu šli domácí s cílem navázat na  pro ně dobré pasáže z prvního poločasu a pokusit se z výsledkem ještě něco udělat.Hra domácích se opravdu zlepšila,ale dlouho se nedokázali dostat přes dobře hrající obranu hostí.První vyložená šance přišla pro domácí až v 75. minutě jenž výkop brankáře Čížka propadl za obranu hostů ale Václav Novotný trefil jen nohy brankáře Fleka.Naději na dorovnání skóre dostali domácí v 81.minutě ,když se po centru z levé strany od Toma Nečase trefil mezi tři tyče čerstvě vystřídáný Václav Bureš.Když se po narůstajícím tlaku trefil v 85.minutě  i Mára Ondřejka byli domácí blízko k remíze.Té se však nakonec nedočkali i když k ní měli velmi blízko.Srovnání skóre  překazil v devadesáté minutě obránce Podborský který vyhlavičkoval pokus Petra Bureše z brankové čáry.A když rozhodčí Juda nic nenastavil museli domácí skousnout další těsnou prohru.                       



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas rozhodlo prvních dvacet minut zápasu,kdy jsme dostali dva laciné góly.Naopak kvituji , že jsme se i po třech inkasovaných brankách nesložili a bojovali o bod až do konce.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: První půle dopadla výborně. Po pauze se domácí zlepšili a my museli o body hodně bojovat.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - P. Šandera [-] , F. Šandera [-] (46. M. Klement [-] ) - P. Bureš [-] , T. Nečas [-] , M. Ondřejka [-] - M. Kuchta [-] (85. M. Babjačok [-] ) , V. Novotný [-] (79. V. Bureš [-] ) - V. Beneš [-] , T. Novotný [-] , T. Novotný [-] (26. J. Bureš [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] (80. R. Smutka [-] ) , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - M. Hájek [-] , J. Svoboda [-] -

ŽK: 84. D. Roháček .
Hráči zápasu: M. Ondřejka - P. Dvořák , M. Mašek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MACH ING. Josef, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.