2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané derby rozhodlo proměňování šancí


Branky


0

Stovka diváků viděla v Borech vítězství domácích v derby proti sousednímu Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Špaček vsítil vedoucí branku

Úvod jarního derby lépe začali hosté. Dobře kombinují a rychle přistupují k domácím hráčům. Po deseti minutách je hra již vyrovnaná a tak mohli i domácí něco ukázat. Nic z toho však nevede k vážnějšímu ohrožení branky. Až ve 30. minutě hostující Jindra Horký prokličkoval domácí obranou, ale v poslední chvíli domácí obrana odehrála na roh. V 34. minutě mají Bory velkou šanci, to když se k míči dostal Mirek Ochrana a solidní střelou prověřil brankáře Jívoví Štryncla. Ten balón ještě vyrazil, ale po nedůsledném obranném zákroku se k míči dostal Milan Špaček a ten se již nemýlil – 1:0. Pěknou parádu si dovolil Josef Starý, když ve vápně mezi dvěma hráči zahrál zidanovku, v poslední moment mu ale hosté balón vypíchli. Ve 43. minutě přebírá dlouhý nákop Mirek Ochrana, hezky si pohrál se dvěmi obránci a parádním centrem vybídl Milana Špačka ke skórování. Ten trefil míč ve skluzu, ale ne dost razantně a tak stihl zastoupit již překonaného brankáře obránce a míč z brankové čáry vykopl. 

Derby pečetil ve druhé půli Mirek Ochrana

Druhou půli opět Bory nezačali dobře a hned po dvou minutách nabízejí domácí soupeři přímý kop těsně za velkým vápnem. Jindra Horký toho ale nevyužil. To domácí byli úspěšnější. Následný výkop zpracoval Mirek Ochrana zatáhl míč do vápna, přihrál Josefu Starému jeho centr si našel opět Milan Špaček a z voleje zakončil - 2:0. Střela šla původně mimo bránu, ale dobíhající Mirek Ochrana skluzem zasunul míč za záda Jívovského brankáře. I nadále mají Bory více šancí a díky domácím oporám drží domácí dobrý výsledek. Zatím však největší šanci hostí likviduje Martin Pokorný v 83. minutě, když střelu z pravé strany vyráží na roh. O minutu později likviduje borský brankář další snad ještě větší šanci.Včasným vyběhnutím, ale nedopřál hostům se radovat. A do třetice skvělí zákrok brankáře. Samostatný nájezd likviduje špičkou nohy na roh, a tak zhatil i poslední možnou šanci zkorigovat výsledek. Až na posledních deset, patnáct minut byli domácí lepší tým a asi i  zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Vyrovnané utkání rozhodlo proměňování šancí. My jsme byli šťatnější, když se nám podařilo dvakrát skórovat a Martin Pokorný udržel čisté konto.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř: Bory byly o dvě branky lepší jak hovoří výsledek zápasu.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - A. Novotný [-] , M. Špaček [-] , M. Ochrana [-] (55. P. Prokop [-] ) , M. Zástěra [-] (63. P. Viliš [-] ) , V. Burian [-] , T. Požár [-] (87. M. Burian [-] ) , J. Netolický [-] , J. Starý [-] , J. Netolický [-] , V. Chalupa [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Požár [-] , M. Koukola [-] , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] (13. M. Dřímal [-] ) , M. Mach [-]

ŽK: 26. J. Netolický , 75. P. Prokop .
Hráči zápasu: M. Pokorný , M. Ochrana .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - HLADÍK Jiří, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.