2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil v Bohdalově nerozhodně


Branky


0

Bohdalov promrhal dvougólové vedení a remizoval s druhými Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil dvě branky

Utkání začalo v bojovém duchu. Hosté do začátku vstoupili s nasazením, ale jejich zakončení končilo mimo bránu.

 

Poté přebrali iniciativu domácí a tlačili se do útoku. Hostující obrana nevěděla kam dřív. Ve 12. minutě po standartní situaci Vomela nacentroval míč před bránu a hostující obránce  atakován Jarošem překvapil i svého brankaře a domácí se ujali vedení - 1:0.

 

Chvíli poté při zahraném rohovém kopu se vytáhl brankař Pinkava, když zázračně vyrazil Novotného hlavičku směřující do šibenice. Další šance domácích končili mimo bránu.

 

Hosté se před domácí bránu dostávali jen sporadicky. Ve 39. minutě Doležal doběhl přihrávku a přihrál do vápna, kde nekompromisně zakončil Křesťan - 2:0.  Do kabin šli domácí s vedení o dvě branky

Hamry během tří minut vyrovnaly

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, s cílem přidat další gól a v poklidu utkání dohrát. Šance nato měli, ale Koukal a Křesťan své příležitosti nevyužili. 

 

Potvrdilo se pravidlo nedáš dostaneš, v 55. minutě po důrazu v obraně domácích se prosadil Gregar a snížil na - 2:1. Tři minuty nato po nedorozumění v obraně domácích prostřelil vše co stálo v cestě Kolarik a bylo srovnáno - 2:2.

 

Poté se utkání přitvrdilo hosté dostali po vyrovnání impuls a začali lépe hrát. Domácím se přestalo dařit a v zakončení jim chyběl klid. Utkání se hrálo s nasazením až do 90. minuty. Nikdo rozhodující branku již nedal.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: V první půlce jsme byli lepším týmem a zaslouženě se ujali vedení. V druhé půlce jsme nedali jasnou tutovku a to jako by nás rozhodilo. Soupeř hru vyrovnal a po zásluze srovnal. Vyrovnané utkání, které skončilo zaslouženou remízou.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas jsme začali dobře, bohužel jsme si pak vstřelili vlastní gól. Druhou branku jsme dostali ze zřejmého ofsajdu,ale vzdát jsme se nechtěli. V druhé půli jsme zabojovali a podařilo se nám alespoň vyrovnat. Remíza nakonec asi zasloužená.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - A. Fabík [-] , T. Klimeš [-] , P. Jaroš [-] (9. O. Chalupa [-] ) , Z. Novotný [-] - A. Neuman [-] , M. Vomela [-] , P. Jaroš [-] (60. J. Šimek [-] ) , T. Doležal [-] - D. Křesťan [-] (72. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , J. Zábranský [-] (89. A. Zátopek [-] ) , V. Zedníček [-] , M. Gregar [-] , P. Vašek [-] , I. Sojma [-] (83. M. Srnský [-] ) , T. Novotný [-] , P. Němec [-] , Š. Vrša [-] (29. J. Kolarik [-] )

ŽK: 10. P. Jaroš , 55. A. Neuman , 65. T. Doležal - 20. V. Zedníček , 40. T. Novotný , 54. I. Sojma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - STRAKA Karel, POKORNÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.