Kanonýr Petr Bureš rozhodl o výhře Rozsoch


Branky


0

Rozsochy pokračují ve zlepšených jarních výkonech. Tentokrát porazily třetí Bobrovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli

V 18. kole okresního přeboru přijela do Rozsoch, které na jaře v domácím prostředí sbírají pravidelně body, druhý tým tabulky Bobrová. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná. Domácí Juračka moc práce neměl. První vyloženou šanci si domácí vypracovali v 35. minutě, kdy po faulu na Petra Bureše z hranice velkého vápna střílel těsně nad Andrejs. Do konce první půle si domácí ještě vypracovali další tři šance. Tu největší, ale ve 44. minutě nedal Velen.

Petr Bureš dvakrát skóroval

Do druhého poločasu vstoupili v mírné aktivitě hosté, ale vyloženou šanci si nevypracovali.  V 64. minutě znovu po faulu na Petra Bureše na hranice velkého vápna, sám faulovaný přímý kop tentokrát již proměnil – 1:0. V 68. minutě hostující nákop mířil na bobrovského Jiřího Svobodu, kterého Ambrož nepokryl, naštěstí domácí brankář Juračka zakročil nohou a nejlepšího střelce okresního přeboru vychytal. V 73. minutě se měnilo skóre zápasu podruhé. To Velen centroval do vápna, kde hostující obrana trestuhodně nechala osamoceného Petra Bureše, který v běhu propálil hostujícího brankáře Fleka – 2:0. Domácích  šedesát diváků poté sledovalo hostující tlak v závěru zápasu, který však domácí obrana Rozsoch s přehledem ubránila. Rozsochy tak slaví důležité tři body. Příští kolo zajíždí Rozsochy do Počítek, Bobrová hostí na jaře se zlepšující Svratku.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Emil Šibor: Po většinu utkání jsme měli hru ve svých rukou a zaslouženě jsme tři body nechali doma.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Myslím, že se hrál pohledný fotbal, ovšem s minimem šancí na obou stranách. Domácí byli ale o ten krůček lepší.



Počet diváků: 58. Rozhodčí: BULA Nikola - HROMÁDKA Miroslav, PRÁŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.