Bohdalov naděloval, odneslo to Béčko Nové Vsi


Branky


0

Bohdalov potvrdil vedoucí místo v tabulce a vysoko porazil Novou Ves B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov třikrát skóroval

V 17. kole okresního přeboru přijela do Bohdalova rezerva Nové Vsi. Ta se pohybuje ve středu tabulky bez sestupových starostí, diváci tak mohli očekávat hezký bezstarostný fotbal.

Hrálo se od začátku ve svižném tempu s nasazením z obou stran. Domácí se prosadili až v 15 min hry, kdy se prosadil svým důrazem Koukal, dostal se k míči obešel brankaře a zakončil do prázdné brány. Ve 27 min po chybě hostujícího brankaře, kdy neudržel centrovaný míč, vyrazil ho před sebe a dobíhající Neuman zvýšil skoré. V 31 min se opět prosadil důrazný Koukal, který se uvolnil od dvou obránců a vstřelil třetí gól. Domácí měli v prvním poločase jasné šance, ale  ve zbrklosti je zahodily.

Bohdalov přidal další branky

Druhý poločas začal už v poklidném tempu za velké chumelenice, ale domácí se oklepali a v 57 min po krásné kombinační akci na jeden dotek rozebrali hostující obranu a Neuman v klidu zakončil. V 71 min po centru Koukala z levé  strany Pokorný skluzem přidal další branku. V 74 min po přihrávce Pokorného na střed velkého vápna  Doležalovi, který střelou do šibenice uzavřel brankové hody domácích. Příští kolo čeká Bohdalov těžký zápas v Osové Bítýšce, rezervu Nové Vsi čeká v domácím prostředí Křižanov a domácí v něm budou chtít odčinit vysokou prohru z Bohdalova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Radim Pokorný - asistent trenéra: Utkání proběhlo korektně. Oceňujeme hosty za jejich bojovnost i pro ně za nepříznivého stavu. Naši hráči odvedli hektický výkon, který odpovídá tomuto výsledku. Věřím, že nadále budeme v nasazení a bojovnosti pokračovat i dalších zápasech.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Domácí nás za celý zápas k ničemu vážnému nepustili a jasně opanovali utkání.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - LÁN Filip (N), WASSERBAUER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.