Osová Bítýška promrhala třígólový náskok


Branky


0

Osová Bítýška se v domácím prostředí utkala s rezervou Nové Vsi, která minulé kolo zvítězila na hřišti Bystřice B. Hosté, kteří již prohrávali o tři branky si nakonec odvezli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení

Za krásného počasí se střetly domácí Osová Bítýška, která byla v tabulce na třetím místě a osmá rezerva Nové Vsi. Na začátku první půle hosté hrozili rychlými protiútoky, kterým domácí dokázali odolat. Poté se hra ze strany domácích uklidnila a začal se hrát kombinační fotbal, který vyvrcholil v 39. minutě gólem Ondry Zemana zakončeným téměř do prázdné brány po kombinační akci vedené Ondřejem Liškou, který  byl v první půli jeden z nejlepších na hřišti. Hosté celý poločas hrozili hlavně hrou ve vzduchu a dlouhými balóny, z čehož vyplynul pravděpodobně neprávem neuznaný gól. Domácí pokračovali ve stejné hře a dokázali do konce poločasu vstřelit druhý gól po přesném centru Zdeňka Muchy na Marka Vařílka, který vstřelil již třetí gól ze dvou zápasů.

 

 

Hosté smazali třígólovou ztrátu

Druhý poločas začal výborně pro domácí, kontrolovali hru a po 5 minutách se jim podařilo přidat třetí gól a zdálo se, že zápas je rozhodnutý. Hosté ale nepolevili a nevzdali zápas, oproti domácím, kteří přestali bojovat a tvořili hrubku za hrubkou v obraně, ze kterých vyplynuly dva rychlé góly Ondřejky a Václava Bureše během dvou minut, které posadili hosty na koně a vrátili do zápasu. Po pár minutách došlo k dalšímu nedorozumění v domácí obraně a hosté zakončovali Petrem Burešem do prázdné brány a vyrovnali stav na 3:3. Oběma týmům v teplém počasí pak začali docházet síly a domácí po tří gólovém debaklu z druhé půle se už nedokázali zvednout, i když na konci zápasu ještě nevyužili jednu gólovou šanci.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Po prvních deseti minutách, které byly z naší strany herně rozhádané, jsme hru uklidnili vstřelili do 50. minuty 3 góly. Poté přišel nepochopitelný zkrat a po hrubých individuálních chybách inkasovali v krátké době 3 branky. Bohužel se opakoval stejný scénář jako na podzim, kdy jsme v Nové Vsi vedli 2:0 a nakonec remizovali 2:2. Z mé strany velká nespokojenost se hrou a hlavně přístupem hráčů ve druhém poločase. Nejlepší hráč jednoznačně Honza Jelínek.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Kdyby mi někdo před zápasem řekl ,že si z Osové Bítýšky odvezeme bod, bral bych ho všemi pěti.Ale po utkání i vzhledem k spoustě neproměněných šancí z naší strany je bod spíše cenný pro domácí.Na druhou stranu musím pochválit kluky , že i za stavu 3:0 zápas nevzdali a remízu vybojovali.



Počet diváků: 74. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - ŽILKA Jan, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.