1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov rozhodl derby s Jívovím v samém závěru


Branky


0

Za krásného počasí před návštěvou 200 diváků se v ostře sledovaném derby radoval z vítězství domácí Křižanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Ikdyž se velké derby odehrálo v sobotu odpoledne, přilákalo do ochozů nadprůměrný počet fanoušků. Velké skupinky křižanovských i jívovských fandů vytvořily skvělou atmosféru a hnaly svá mužstva k vítězství.

 

Do utkání vstoupili o něco aktivněji hosté z Jívoví, kteří měli podporu znatelného větru v zádech.

 

 Tato aktivita se ve výraznější převahu neproměnila a hra se velmi brzy vyrovnala.

 

První poločas byl rozdělen do určitých fází, ve kterých se v tempu utkání postupně vícekrát vyměnila obě mužstva. Avšak vážnější až gólové příležitosti vyhlíželo zhruba 200 diváků jen těžce. Pozorné a důrazné obrany plnily svoji práci na výbornou. 

Jakub Stupka rozhodl tři minuty před koncem

Druhý poločas dostali možnost hrát po směru větru i domácí a svého soupeře více uzavřeli na jeho polovině.

 

Převaha Křižanova byla opticky výrazná, ale opět bez gólového efektu nebo nebezpečného zakončení. Po prostřídání v domácích řadách se dostalo nabídky Křižanovu zahrávat několik rohových kopů v krátkém úseku. Míče často létali kolem nebezpečného prostoru pro M.Štryncla, ale žádný hráč jej nedokázal zachytit či nasměrovat do sítě.

 

V nebezpečném výpadu byl na druhé straně M.Koukoula, ale P.Bajer včasným vyběhnutím jeho akci rázně utnul a zažehnal hrozící nebezpečí. K dalšímu zakončení ze strany Jívoví se dostal po centru z pravé strany hlavičkující J.Láznička. Ani jeho hlavička však neměla gólové parametry a P.Bajer tento pokus ukryl ve svých rukavicích.

 

Utkání mělo i v poslední desetiminutovce stále vyšší tempo a ani jeden tým se o body nechtěl dělit. V osmdesáté minutě se k zahrávání volného přímého kopu postavil D.Nobicht a jeho ránu vytěsnil za pomocí břevna M.Štryncl na roh.

 

Rozuzlení přinesla až 87.minuta. Domácí zahráli další nebezpečný rohový kop z kopačky L.Buriana. Míč se ve vápně odrazil k J.Stupkovi, který obloučkem dotlačil míč do sítě přes houf hráčů.

 

Velká euforie pro Křižanov, smutná minuta pro Jívoví. Hosté však ještě utkání nezabalili a pokusili se tlačit všechny míče do křižanovského vápna. Při jednom ze závarů razantně odkopl blížící se gólovou šanci domácí kapitán D.Nobicht. A když z poslední šance hostů vznikl jen odkop od brány, mohl se radovat v této sezóně již podruhé z vítězství v derby Křižanov.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Do takovýchto utkání vždy obě mužstva nastupují s velkým odhodláním. Všichni hráči chtějí ze sebe dostat maximum. Kluci se velmi dobře znají ze života mimo hřiště a o to je to pak větší motivace. Jívoví má mladé a technické mužstvo, které předvádí pohledný fotbal, což se v určitých fázích projevilo. My jsme se s utkáním poprali dobře a myslím, že jsme měli více náznaků na dosažení touženého gólu. Ten přišel v pravou chvíli a hosté na něj již nestihli reagovat.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Bylo na nás vidět, že se jedná o první zápas, kdy první kolo jsme měli odložené. Na hřišti jsme se celkem hledali. Šancí jsme si však nakonec vytvořili dostatek, jen zakončení ještě nebylo to pravé. Remíza by slušela derby nejvíc, domácím se však v posledních minutách naklonila štěstěna a strhli výsledek na svoji stranu.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , D. Invald [-] , J. Uhlíř [-] , P. Kaštan [-] (60. D. Fendrych [-] ) , J. Milota [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] (80. M. Sklenář [-] ) , J. Endlicher [-] - R. Navrátil [-] (62. L. Burian [-] ) , F. Trnka [-] (87. M. Král [-] ) -

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - Z. Holubář [-] (58. J. Požár [-] ) , M. Koukola [-] , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] (80. V. Havelka [-] ) , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

ŽK: 15. M. Petr , 30. J. Stupka - 22. J. Horký .
Hráči zápasu: J. Stupka .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŽILKA Jan - STEHLÍK Michal, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.