1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichá popáté v řadě bodovala! Ze hřiště remízového krále soutěže si odvezla bod


Branky


0

Sedmý nerozhodný výsledek v probíhající sezoně si na své konto připsali fotbalisté Tiché, když s nováčkem z Ostravice remizovali 1:1. Pro domácí se jednalo dokonce již o desátou plichtu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu, který byl sehrán v doslova tropických podmínkách, nastoupily oba celky ve značně nekompletních sestavách. Ostravici chyběli Stýskala, Němec, Kováč a Žižka, Tiché poté Tomáš Tománek, Blažek, Suchomel, Sobota, Kaša a Vítězslav Havel.

Domácí, jež se v případě dvougólového vítězství mohli na pár hodin posunout na druhou pozici, nezačali vůbec dobře. V osmé minutě Fajčák ještě neuspěl, když v samostatném úniku rozvlnil pouze boční síť, ale o tři minuty později už se Ondřej Švrček po závaru uvnitř malého vápna radoval – 0:1.

Ve 24. minutě se tichavský forvard prosadil podruhé, jenže tentokrát z ofsajdu a skóre tím pádem zůstalo neměnné. Ostravice se dlouho nemohla dostat do hry, přesto do přestávky skórovala, když se po nakrátko zahraném rohu dostal k míči Marek Stonavský a přesnou střelou k tyči srovnal na 1:1.

Tichavjané, kteří v předcházejících dvou kláních udrželi čisté konto, inkasovali po rovných 250 minutách a krátce před odchodem do kabin jim domácí mohli poslat další gólový pozdrav. Pikulík nicméně druhou pohromu nepřipustil a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Na počátku druhého dějství mohly skórovat oba výběry. Nejprve pálil po pasu Matúše a přistrčení Ondřeje Švrčka nad bránu Jakub Štefek, na opačné straně mířil ve skluzu těsně vedle nepokrytý Kurečka. Zajímavou pasáž poté ukončila Mičkova hlavička vedle Boháčovy klece.

V závěru zápasu sahali hostující hráči po třetím vítězství v řadě. Ondřej Švrček už potřetí rozvlnil síť za Boháčem, avšak podruhé jej o gólovou radost připravil zdvižený praporek pomezního. Když v 89. minutě neuspěl z přímého kopu ani Matúš, zrodila se, stejně jako v podzimním souboji, remíza 1:1.



Sestavy


TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - J. Pavelec [-] , J. Rozkydal [-] , P. Kurečka [-] , V. Mendrek [-] , M. Stonavský [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , R. Přasličák [-] , L. Ledvoň [-] , A. Platoš [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , P. Vrána [-] (87. M. Vaněk [-] ) , L. Petřík [-] , J. Štefek [-] , P. Fojtík [-] (78. P. Zdarsa [-] ) , O. Švrček [-] , M. Tománek [-] (28. J. Míčka [-] ) , D. Fajčák [-] , R. Sládeček [-] , M. Matúš [-]

ŽK: 88. M. Stonavský - 80. P. Zdarsa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KARAS Michal - KUBÁČEK Vojtěch, GORYCZKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.