1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice doma podlehla Fryčovicím


Branky


0

V prvním poločase obě družiny vstřelily jeden gól. Ve druhém dali hosté jednu branku a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na podmmáčeném terénu nastoupila mužstva, která už čtyřikrát v řadě nepoznala hořkost porážky. Hosté se v první dějství dokázali dostat jen do jedné šance, a tu proměnili. Ve 3. minutě hosté zahrávali rohový kop a hlavou Pešek otevřel účet zápasu - 0:1. Celý první poločas Kopřivnice dobývala hostující tvrz. Hosté vystavěli hráz čítající devět lidí. V 9. minutě střela Ollendera vystrašila hostujícího brankáře Zapletala, který se musel položit na zem a míč vytěsnit. Po dvaceti minutách hry se domácí dočkali vyrovnání, když Hanzelka vybídl ke skórování Ollendera - 1:1. O minutu později vypálil nad domácí Mička. Rohový kop domácích o chvíli později poslal hlavou těsně mimo Hanzelka. Po půlhodině hry technickou střelu Mičky hostující brankář zázračně vyrazil. Do poločasu se už nic významějšího nestalo. 

 

Ve druhé části polevila Kopřivnice v nasazení a hra se vyrovnala a Fryčovice začaly domácím zatápět z rychlých brejků. V 63. minutě dokázal domácí strážce svatyně Beňo hostujícího hráče vylapat. Ze hry domácích se začala postupně vytrácet lehkost. V 77. minutě přišel klíčový okamžik zápasu, když jejich útočník Pešek dokázal po krásné nahrávce vstřelit z dvaceti dvou metrů rozhodující branku zápasu - 1:2. V 86. minutě byl navíc vyloučen domácí brankář Beňo, který před vápnem fauloval fryčovického hráče. Do brány musel jít Petráš, který sice udtžel čisté konto, ale na výhře hostí se už nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


FC Kopřivnice
klubový web: Tentokrát nám hráči z Fryčovic udělili lekci z produktivity, tři rány na branku, dva góly. Ztráta bodů nás mrzí, rozhodně jsme nebyli horším týmem, ale bohužel na šance se nehraje.




Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Makový [-] (66. D. Hruška [-] ) , R. Petráš [-] , J. Okřesík [-] , T. Nenutil [-] - T. Fendrich [-] , J. Špaček [-] , M. Mička [-] (76. M. Hradečný [-] ) - J. Ollender [-] , R. Hanzelka [-] (63. M. Štěpán [-] ) , M. Košárek [-]

TJ Sokol Fryčovice
M. Zapletal [-] - R. Koloničný [-] (87. P. Štefek [-] ) , M. Šlosar [-] , J. Pešek [-] , L. Staněk [-] , J. Rumel [-] , M. Ďurica [-] (55. J. Masopust [-] ) , R. Řezáč [-] , P. Žurovec [-] , F. Volný [-] , A. Georgiovský [-]

ŽK: 17. R. Hanzelka , 82. M. Štěpán - 52. R. Řezáč , 63. M. Šlosar . ČK: 85. T. Beňo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - VALOŠEK Vladimír, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.