1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra nad Hlubinou posunula Vratimov zpět na první příčku


Branky


0

Vratimovským fotbalistům vyšla jarní část 1.A třídy skupiny B parádně. Ačkoliv v minulém kole klopýtli v souboji o první příčku na půdě Starého Města, jejich spanilá jízda pokračovala i v dohrávaném 15.kole, kdy hostili na svém hřišti dalšího adepta na postup do KP, ambiciózní mužstvo Hlubiny. Domácí se chtěli rozloučit se svými fanoušky výhrou a poděkovat jim tak za podporu, ale hlavně s cílem udržet se na špici tabulky a bojovat stále o první příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu vypadali lépe hráči Hlubiny, kteří čišeli sebejistotou a domácí k ničemu nepouštěli. Ačkoliv si hosté v úvodu vytvořili několik slibných příležitostí, o vyložené šance se ale nejednalo. Vratimov je znám svými rychlými přechody do útoku a po chvíli začal svou největší zbraň využívat. V 11 minutě rozehráli domácí rychlou kombinaci po pravé straně, kdy agilní Pohludka posunul do běhu míč na rozběhnutého Svěnčíka, který našel centrovaným míčem v pokutovém území Osvěčíka, jemuž ale hlavička nesedla. Odražený míč ukořistil před hostujícím gólmanem Otoupalíkem vratimovský kapitán Pešek, který vrátil míč na zadní tyč, kde dezorientovaná obrana Hlubiny zapomněla na domácího kanonýra Svěnčíka, a ten pohodlně poslal domácí do vedení. Od této branky se vratimovští hráči uklidnili, vyrovnali hru a zaskočené hosty k vážnějším akcím skvěle organizovaná obrana, řízená výtečným Škoríkem nepustila. Poločas tak skončil nejtěsnějším vedením domácích a čekalo se, s čím vyrukuje po přestávce Hlubina, kterou přijelo podpořit velké množství fanoušků, kteří velkou měrou přispěli k báječné atmosféře na vratimovském stadionu. Ovšem od úvodu druhé půle bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, a to domácí. Vratimovští borci se do svého soka zakousli, skvěle, rychle a přesně kombinovali a vytvářeli si díky tomu spoustu brankových příležitostí. 

 

Jenže ve druhé půli se domácím střelcům vůbec nevedlo v koncovce a pálili jednu šanci za druhou. Hlubinu v těchto momentech několikrát podržel skvělý Otoupalík, díky němuž nebylo skóre ve prospěch domácích daleko vyšší. Hostům naopak selhávala koncovka pravidelně a po celé utkání se pořádně netrefili mezi tři tyče. Možná klíčovým okamžikem utkání se stala 62 minuta, kdy již jednou napomínaný Hlubinský Hyrník, přímo před zraky rozhodčího nesmyslně podkopl bez míče vracejícího se Škoríka a uviděl tak po zásluze druhou žlutou a následně i červenou kartu. Hosté se ale nepoložili a v závěru utkání domácí zatlačili, ovšem kýženou branku se jim již v deseti lidech, i přes několik závarů vstřelit nepodařilo. Vratimovští ve velmi kvalitním utkání už své těsné vedení udrželi a posunuli se zpět na první příčku tabulky.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Jiří Hořínek (trenér): Věděli jsme, že nás čeká hodně těžké utkání s kvalitním soupeřem…Kluci ale potvrdili svou kvalitu, když se dokázali oklepat z porážky ve Starém Městě a proti Hlubině nastoupili naplno koncentrovaní. Do desáté minuty byl soupeř o něco lepší a my se soustředili na dobré bránění, ale po gólu jsme myslím byli lepší my a vyhráli zaslouženě…Hlubina nás sice v závěru zatlačila a hrála i v deseti vabank, ale naše obranná hra byla tentokráte bezchybná a podržel nás i Denis v brance…My jsme měli sice taky dost šancí na zvýšení skóre, ale nedali jsme…I tak ale musím všechny kluky za předvedený výkon pochválit… Jsme zpátky ve hře a rozhodne se v posledním utkání…




Sestavy


FC Vratimov
D. Černý [-] - R. Šimek [-] , M. Kašuba [-] (67. L. Brezula [-] ) , O. Škorik [-] , R. Stuchlík [-] - R. Pešek [-] , D. Valenčin [-] , R. Pařenica [-] , J. Pohludka [-] (90. A. Tříska [-] ) - M. Svěnčík [-] (84. J. Plachta [-] ) , V. Osvěčík [-] (78. V. Trmal [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] (56. P. Petrov [-] ) , M. Blokša [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] , J. Skýba [-] (67. A. Procházka [-] ) , M. Bláha [-] , J. Schmutz [-]

ŽK: 14. V. Osvěčík , 60. M. Svěnčík , 66. R. Stuchlík , 93. R. Pešek - 48. O. Hyrník , 78. M. Bláha . ČK: 62. O. Hyrník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - POLEDNÍK Radek, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.