1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald nestačil doma na Vratimov


Branky


0

V neděli se v rámci 22.kola odehrálo v Petřvaldu velmi zajímavé utkání. Domácí, kteří bojují o bytí a nebytí v soutěži, se vytáhli na dosavadního lídra z Vratimova a hodně favorita potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vratimovští nastoupili oproti jiným utkáním jakoby se zataženou ruční brzdou a jejich hra byla plná nepřesností a nedotažených akcí. Domácí Petřvald hrál velmi ofenzivně a na jeho hráčích byla patrná touha po třech bodech. Vratimovští ovšem také hrozili, a to především z brejků, které ale brankou v síti výborného Klečky neskončily. Domácí byli o poznání aktivnější, ale ani jejich ataky  nebyly dotaženy a končily na pozorné obraně hostů. Ve 34 minutě zmrazil domácí vratimovský Osvěčík, ke kterému se po rohovém kopu dostal odražený míč a ten přesnou dělovkou z hranice pokutového území poslal hosty do vedení. 

 

Druhou půlku začali hodně aktivně domácí, kteří svého rivala zatlačili a jen díky své vlastní nemohoucnosti a Kubalovi ve vratimovské brance nedokázali vyrovnat. Hosté byli v této fázi hry hodně pasivní a na jejich branku se valil jeden útok za druhým. Domácí dobývali vratimovskou branku, ovšem žádnou ze svých příležitostí nebyli petřvaldští schopni uklidit do sítě. Vratimovští ale měli taky své velké šance a mohli utkání rozhodnout dříve, bohužel pro ně však ani Osvěčík ani Pařenica tváří v tvář domácímu gólmanovi nesupěli. Hosté si tak dlouho svým výkonem koledovali o vyrovnání, až jim po hrubce Šimka nakonec branku vstřelil po závaru před brankou v 77 minutě Ručka. Když už se zdálo, že si soupeři rozdělí po bodu, předvedl v 87 minutě vratimovský Pařenica fotbalovou parádu, kdy se po akci Svěnčíka neukvapil a parádním lobem srazil domácí do kolen a vystřelil Vratimovu tři body. Domácí se tak bodového zisku i přes svůj výborný a bojovný výkon nedočkali.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Hodnocení trenéra Jiřího Hořínka:: Dnes to bylo pro nás opravdu šťastné vítězství. Věděli jsme, že to nebude vůbec jednoduché utkání, což se potvrdilo. Domácí nás ve druhém poločase přehrávali a nakonec po naší chybě vyrovnali. My jsme ale měli za stavu 1:0 taky dvě tutovky, které kdybychom proměnili, tak by to byl jiný zápas…Prostě i takové zápasy se hrají. Když to nejde fotbalově, musí se to urvat bojovností, což dnes všichni kluci předvedli. Vyhráli jsme sice se štěstím, ale i taková výhra se počítá. I když domácí si dnes minimálně bod zasloužili…



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
J. Klečka [-] - A. Ručka [-] , J. Musil [-] (77. M. Hýl [-] ) , E. Nitka [-] (38. P. Valík [-] ) , M. Hýl [-] , L. Mikulík [-] , J. Prudký [-] , V. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] , R. Huvar [-] , E. Kožar [-]

FC Vratimov
D. Kubala [-] - R. Šimek [-] , M. Kašuba [-] (92. J. Plachta [-] ) , O. Škorik [-] , R. Stuchlík [-] - R. Pešek [-] , V. Osvěčík [-] , R. Pařenica [-] , D. Valenčin [-] (68. P. Skoupý [-] ) - T. Tříska [-] (80. J. Sáblík [-] ) , M. Svěnčík [-] (93. A. Tříska [-] )

ŽK: 43. L. Mikulík - 86. V. Osvěčík , 90. R. Pešek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PODRACKÝ Pavel, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.