0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník doma opět neskóroval a smolně prohrál


Branky


0

Po bezbrankovém poločase, vsítila Hlubina ve druhé poločase dvě branky a domů se vracela s dobrou náladou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtice se chtěly divákům revanšovat za minulý zápas s Vratimovem, ale bohužel s proměňováním šancí byly značně na štíru, a i kdyby hrály do půlnoci, branku by nevsítily. Oba celky chtěly hrát fotbal, takže se převážně útočilo. V prvních šancích se objevila Hlubina, ale pokusy Saska a Schmutze pacifikoval domácí strážce svatyně. Více útočných příležitostí ale měla domácí družina. Hlavním jejich paličem byl Kociolek, který měl zvlhlý střelecký prach.  Jeho pokusy buď mířily těsně vedle, nebo do hostujícího brankáře, a jednou míč mířící do prázdné branky vyhlavičkoval hostující hráč. Domácí se nedokázaly prosadit ani po standardkách Dorozla, který se postupem času rozehrál k dobrému výkonu. I ve druhém dějství zahodil Jan Kociolek tři slibné šance a jednou byl neúspěšný jeho bratr Jakub. To hosté z Hlubiny ve druhém dějství si připsali dva přesné zásahy do černého. Nejdříve v 67. minutě se zapsal do listiny střelců Procházka – 0:1. O pět minut později s pomocí teče pokořil podruhé domácího brankáře z přímého kopu hostující forvard Krčmařík – 0:2. Hlubina si už výhru pak pohlídala a přispala si tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Dušan Kohút (trenér): Dá se říci, že poslední dvě utkání na domácím trávníku jsme odehráli výborně a nemáme z nich ani bod, dokonce jsme nedali ani gól. Fotbal opravdu nemá logiku. Zase jsme hráli, hráli, pálili ostošest a nic z toho.




Sestavy


FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - L. Vagner [-] , J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] , A. Věčorek [-] , T. Izaiáš [-] (81. P. Pasz [-] ) , D. Dorozlo [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] , J. Kociolek [-] , M. Kulhánek [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , A. Hubeňák [-] , J. Krčmařík [-] , V. Olšovský [-] , M. Blokša [-] , J. Schmutz [-] (51. A. Procházka [-] ) , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] (62. O. Hyrník [-] ) , M. Bláha [-] , P. Petrov [-] (41. J. Skýba [-] )

ŽK: 17. J. Hovůrka , 71. A. Věčorek - 20. P. Petrov , 44. L. Bartoš , 59. M. Bláha , 66. J. Krčmařík , 84. O. Hyrník , 88. M. Blokša .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - NEDĚLA Martin, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.