0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice padly v záchranářském souboji


Branky


0

První půle skončila bezbranek. Hosté dvěma zásahy během deseti minut ve druhém poločase rozhodli o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po všech směrech to bylo z domácí strany nevydařené utkání, protože v záchranářském souboji ztratily Veřovice tři body. První poločas se odehrával bez větších šancí na obou stranách. Většinou se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami. Občas některé mužstvo zahrozilo, ale bez většího efektu.

 

Druhá půle divákům přinesla ještě větší trápení. Veřovicím se nedařilo vůbec nic. Z jejich hry se totálně vytratila jakákoliv kombinace a hosté toho také dokázali využít. V 66. minutě zahrávali přímý kop. Centrovaný míč nalezl v šestnáctce Adama Šiguta, kterému domácí poskytli takový luxus, že si dokázal zpracovat míč na prsa a potom již pro něho nebyl problém vsítit úvodní branku – 0:1. O deset minut později v 76 min hosté mohli slavit podruhé. Dlouhý výkop hostujícího gólmana přesně našel svého spoluhráče, který svedl ještě vítězný hlavičkový souboj s Martinem Adamcem. Míč po souboji se dostlal k Lukáši Kantorovi, který již sám sprintoval na gólmana Fojtíka a k tyči balón uklidil do naší brány – 0:2. V závěrečné čtvrthodině už Dobratice výhru udržely. 

 

zdoj: http://afcverovice.php5.cz

 



Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Šimíček [-] , M. Černoch [-] , A. Šimíček [-] (73. J. Michálek [-] ) , M. Hanko [-] (76. D. Hrivňák [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] (62. A. Gold [-] ) , R. Košelík [-] (76. O. Fojtík [-] ) , M. Adamec [-]

TJ Dobratice
R. Galusik [-] - L. Somr [-] , D. Dobiáš [-] (84. T. Bortlíček [-] ) , R. Škapa [-] , M. Causidis [-] , L. Kantor [-] , M. Hlaváč [-] , A. Šigut [-] (87. A. Kohut [-] ) , O. Skotnica [-] , M. Svobodník [-] (80. A. Březina [-] ) , P. Lýsek [-]

ŽK: 63. A. Šimíček , 90. M. Kupčák - 87. A. Šigut .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - JANTOŠ Pavol, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.