Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice si odvážejí bod ze Sedliště


0

Veřovice po prvním dějství vedly o jednu branku. Ve duhém dokázalo Sedliště skóre obrátit. Poslední slovo měly však Veřovice, které dokázaly účet zápasu srovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na velice těžkém a podmočeném terénu nastoupili hosté poprvé na jaře v brance s Ondřejem Zapletalem, který musel nahradit zraněného Martina Fojtíka. Ale v úvodu zápasu nemusel moc čelit šancím domácích. Spíše byli hosté, kdo v úvodu byl iniciativnější. I díky tomu se již v 9. minutě ujali vedení, když přihrávku od Michala Hanka dostal v rohu šestnáctky Adam Šimíček, zbavil se jednoho obránce a pravačkou uklidil míč k tyči – 0:1. Domácí se poprvé dostali do zakončení až v 11. minutě, ale mířili nad veřovickou bránu. V 18. minutě mohlo být ještě veseleji. Opět přihrávající Michal Hanko dal míč na nohu Adamovi Šimíčkovi, ale ten tentokrát nebyl tak přesný a jeho střela jen těsně minula pravou tyč domácí branky. V 22. minutě zase zakončoval Adam Šimíček, tentokrát mu naservíroval na nohu balón jeho brácha Dan, ale Adam mířil až moc přesně a balón se otřel jen o tyč. Domácí zahrozili následně z rohového kopu, hlavou ale mířili nad Zapletalovu bránu. V 38. minutě byl proti hostům odpískán pokutový kop po faulu Radima Košelíka. Sedliště tak mohlo srovnat stav utkání, ale vynikající Ondřej Zapletal byl proti a střelu domácího forwarda vyrazil na roh. Z následného rohu mohli přesto domácí srovnat, ale nedokázali ani natřikrát prostřelit hustou spleť nohou a proto šly Veřovice do kabin s jednogólovým náskokem.

 

V úvodu druhé půle se domácí samozřejmě nespokojili s vývojem utkání a hned od prvních minut hosty zatlačili před jejich bránu. Tento tlak také proměnili ve vyrovnávací branku. V 57. minutě byly Veřovice dost nedůrazní a nechali domácím hodně prostoru na hranici šestnáctky a Papřok střelou k tyči srovnal na 1:1. O dvě minuty později mohli jít hosté opět do vedení, ale hlavička Martina Kupčáka po perfektním centru Ondřeje Matuše, přeletěla bránu Sedliště. V 75. minutě se domácí ujali vedení. Dlouhým autem se dostali domácí do naší šestnáctky, hráč Sedliště se uvolnil a přihrál na pětku Krejčokovi, pro kterého to již nebyl problém dát branku 2:1. Ale ani tento stav hosty nezlomil. V 80 min Martin Černoch z půlky zahrával přímý kop, jeho centr našel Daniela Šimíčka, který se uvolnil přes bránícího hráče a poslal míč do sítě Sedliště -2:2.

 

zdroj: http://afcverovice.php5.cz

 



Ohlasy k zápasu



AFC Veřovice
klubový web: Bod ze Sedliště je dobrý vzhledem k tomu, že se nám na tohoto soupeře moc v minulosti nedařilo. Po první půli jsme sice mysli i na tři bodíky vzhledem k vývoji utkání a neproměněné penaltě domácích, ale nakonec dělba bodů je spravedlivá.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - A. Foukal [-] - T. Sekanina [-] , R. Krischke [-] (46. M. Bílek [-] ) - D. Majer [-] , R. Vlček [-] , D. Krejčok [-] , R. Bilas [-] - K. Jiříček [-] , R. Papřok [-] , J. Mokroš [-]

AFC Veřovice
O. Zapletal [-] - D. Šimíček [-] (90. P. Švolba [-] ) , M. Černoch [-] , A. Šimíček [-] , M. Hanko [-] (84. J. Bartoň [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] , O. Fojtík [-] , M. Adamec [-]

ŽK: 78. R. Papřok - 34. O. Fojtík , 38. M. Černoch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - HAM Tomáš, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.