2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava otočila zápas


Branky


0

Po přestávce šla do vedení hostující družina. Stonava však dvěma góly zápas otočila ve svůj prospěch a získala tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté z Dolní datyně se v sobotu představili v nedaleké Stonavě. Do Stonavy dorazili v obměněné sestavě. Trenér Menoušek se musel obejít bez stoperské dvojice Neuman-Tomašák. Šanci tak dostali mladí kluci, mladá stoperská dvojice Batiha-Sideropulos se za tuto ostrou premiéru nemusí stydět. Bohužel první poločas ovlivnily zranění, tři hostujících fotbalistů (Vlček, Gistinger, Baláž), kterří museli odstoupit kvůli problémům se zadním stehenním svalem. Celý zápas byli domácí častěji na míči a hostující fotbalisté zase hrozili z rychlých brejků. V prvním poločase mohl dvakrát skórovat domácí rychlonožka Zoller, ale selhal. Na druhé straně měl největší šanci Jaworek po přihrávce Baláže. 

 

Ve druhém poločase začali datynští fotbalisté aktivně, do šancí se dostali Ondruš a Jaworek, ale brankáře neprostřelili. Domácí Zoller trefil v další šanci tyč. Hostující fotbalisté se dočkali překvapivého vedení po pěkné akci Kubieny s Jaworkem. Jaworek vyslal přesný pas a Kubiena lehkým dloubnutím přehodil domácího brankáře (0:1). Domácím pomohl střídající Šuster, který minutu po příchodu srovnal po přesném pasu Dittricha, obrana i s Vasilkem zaspala (1:1). Vedení si zase mohli vzít na svou stranu Datyňští, ale Jaworka potřetí vychytal brankář Gaszczyk. Navíc po laciné ztrátě Wojtyny se kolem obrany protáhl Zoller, oběhl brankáře Vasilka a zakončil do prázdné brány (2:1). Domácí si pak už svou výhru vzít nenechali a připsali si tři body. 

 

zdroj: https://www.facebook.com-TJ Havířov-Dolní Datyně



Ohlasy k zápasu


SK Stonava
Karel Sochora (trenér, karvinsky.denik.cz): Myslím, že kdo se na utkání přišel podívat, tak neprohloupil. Góly začaly padat až po přestávce, ale jak my, tak kluci z Datyní chtěli hrát kombinační a rychlý fotbal, což se většinu hrací doby dařilo.

TJ Havířov - Dolní Datyně
Zdeněk Menoušek (trenér, karvinsky.denik.cz): V minulosti bývaly vzájemné zápasy rozhádané, dneska můžeme být spokojeni s tím, co kluci předvedli. Hrál se útočný líbivý fotbal s šancemi na obou stranách. Samozřejmě nás mrzí, že jsme nedosáhli aspoň na bod, protože gólovky byly, ale takový už je fotbal.



Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - T. Kratka [-] , T. Mančar [-] , I. Kisel [-] (90. A. Zachata [-] ) , J. Malúš [-] (63. P. Šuster [-] ) , J. Zoller [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , A. Wojnarovský [-] , V. Szkuta [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - N. Sideropulos [-] , L. Stebel [-] , J. Vlček [-] (29. J. Dolák [-] ) , T. Gistinger [-] (29. A. Kučera [-] ) , M. Jaworek [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , R. Baláž [-] (39. M. Ondruš [-] ) , R. Miczka [-] , Y. Batiha [-]

ŽK: 79. N. Sideropulos , 81. J. Dolák .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - HAVLÍK Přemysl, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.