1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AFC bere bod za remízu se Starým Městem


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Staré Město se do své první velké šance dostalo již v 8 min utkání, kdy po zahrání přímého kopu hlavou prodlužoval hostující hráč, ale Martin Fojtík byl na svém místě a ještě po následném rohu jednou musel Martin předvést své brankářské mění. Hosté měli v první půli více brankových příležitostí, ale díky našemu gólmanovi byl stav utkání stéle nerozhodný. První poločas byl velice rozkouskovaný. Hra se musela přerušovat vinou zranění hráčů. Nejdříve byl na nosítkách odnesen hostující hráč a o několik minut později musel být střídán i Honza Valošek (nyní mu to pěkně sluší s ortézou na levém koleni a o berlích).

 

Do druhé půle jsme již nastoupili mnohem iniciativnějším způsobem. V 48 min měla být proti Starému Městu odpískána penalta za hraní rukou hostujícího hráče, ale píšťalka hlavního arbitra nepochopitelně zůstala němá. V 54 min jsme mohli jít do vedení, ale šancí pohrdl Ondra Matuš, když centrovaný míč od Adama Šimíčka nedokázal z pětky usměrnit mezi tři tyče. Bohužel stále asi platí pravidlo, že „když nedáš, tak dostaneš“. V 60 min se hosté ujali vedení. Dlouhý centr za naší obranu si na prsa zpracoval hostující útočník, míč zasekl před skluzem Martina Adamce a levačkou poslal míč v pravé tyči – 0:1.  O minutu později jsme mohli hned srovnat stav. Michal Hanko pálil jen do nohou hostujícího obránce a byl z toho jen rohový kop. V 63 min jsme měli zahrávat opět pokutový kop. Souboj v šestnáctce svedl s hráčem Starého Města Ondra Matuš, ale hostující hráč při snaze odkopnout míč trefil Ondru pod koleno a jednoznačně ho fauloval. I když měl již hlavní rozhodčí píšťalku v ústech, tak mu asi došel dech, protože žádný zvuk nevyloudil (alespoň z píšťalky ne) a nechal pokračovat ve hře. Po zhlédnutí videa po zápase ale jednoznačně bylo vidět, že zde hlavní pochybil. Ale i přesto jsme se v druhé půli více tlačili do zakončení. V 67 min mohl srovnat Adam Šimíček, ale opět nedokázal centrovaný míč usměrnit do brány. V 75 min byl ještě navíc po druhé žluté vyloučen Roman Košelík a tak jsme museli dohrávat o deseti. Nakonec jsme se ale i přesto dočkali vyrovnání. V 79 min Radim Košelík vyslal do kolmice Adama Šimíčka a ten přehodil vybíhající gólmana hostů – 1:1.

 

zdroj: http://afcverovice.php5.cz



Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - J. Valošek [-] (32. A. Šimíček [-] ) , L. Pítr [-] (46. M. Hanko [-] ) , M. Černoch [-] , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] (90. D. Hrivňák [-] ) , J. Michálek [-] (69. O. Fojtík [-] ) , D. Šimíček [-] , O. Matúš [-] , R. Košelík [-] , M. Adamec [-]

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - V. Smilowski [-] (35. L. Slota [-] ) , P. Němec [-] (75. O. Pagáč [-] ) , D. Papaj [-] , T. Kovalik [-] (29. P. Glembek [-] ) , P. Štěrba [-] , P. Němec [-] , O. Rudel [-] , T. Němec [-] , K. Střalka [-] (83. P. Němec [-] ) , Š. Kmošťák [-]

ŽK: 6. R. Košelík , 43. M. Černoch , 78. A. Šimíček - 58. O. Rudel . ČK: 75. R. Košelík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Adamec Jiří - VRANAY Vojtěch, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.