2:2
(2:0)
75. T. Věčorek (vl.)
84. F. Racko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová neudržela dvoubrankový náskok


Branky


2. M. Tomáš , 17. M. Jakubov - 75. T. Věčorek (vl.) , 84. F. Racko
0

Orlová vedla už po dvaceti minutách hry o dvě branky. Tento náskok držela až do 75. minuty. Pak ale v závěrečné čtvrthodině dvakrát inkasovala a ze zápasu vytěžila pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Orlová nastoupila k dalšímu záchranářskému souboji. Jejím soupeřem bylo mužstvo z Vendryně. V prvním poločasu byla pánem na hřišti právě Orlová, která pustila Vendryni pouze k jediné střele v závěru poločasu, ale Racka vychytal domácí brankář. To už Orlová ale vedla o dvě branky, když se poprvé do střelecké listiny zapsal po dvou minutách hry Tomáš - 1:0. V 17. minutě navyšoval na dvoubrankový náskok Jakubov - 2:0. Čtvrthodinu ještě diktovala Orlová tempo. Tomáš šel dokonce sám na hostujícího brankáře, ale pouze jej nastřelil. Po hodině hry se ale začala Orlová najednou bát o výsledek. V 75. minutě obešel hostující Martynek dva protihráče a jeho střílený centr si srazil do vlastní sítě Věčorek - 2:1. Přesto mohla Orlová ještě rozhodnout, ale Jakubov místo přihrávky volil střelu, která ale šla mimo tři tyče. Z následného útoku Vendryně Rackem vyrovnala - 2:2.Orlová ještě v závěru měla velkou šanci, ale Tomáš v samostatném nájezdu opět jen nastřelil hostujícího brankáře. Zápas tak skončil remízou.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér): Situace je zamotaná, Frenštát se zvedá a navíc nevíme, kolik bude sestupovat týmů, záleží i na vývoji v divizi. Každopádně si chceme záchranu vybojovat sami a na nikoho nespoléhat.




Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - T. Věčorek [-] , M. Tomáš [-] , T. Herák [-] , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , R. Novotný [-] (85. A. Herák [-] ) , O. Matušík [-] (62. J. Vybíral [-] ) , R. Schimke [-] , M. Jakubov [-] (80. M. Koschny [-] )

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] , D. Rusek [-] (46. M. Dawid [-] ) , A. Kotas [-] (77. T. Guznar [-] ) , D. Martynek [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Hulboj [-] (46. J. Kalfas [-] )

ŽK: 37. M. Tomáš - 83. D. Martynek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Marian - LUKAŠÍK Petr, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.