4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová skolila Kobeřice


Branky


25. M. Tomáš , 29. D. Renta , 62. M. Tomáš , 65. J. Kopel
0

Dva góly v každém poločase v brzkém sledu, přinesly vysokou výhru domácí Orlové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující družina přitom herně nezklamala. Hned na začátku vnikl do šestnáctky kobeřický kapitán Šimeček, jenže rozvlnil pouze boční síť. V další nadějné pozici neuspěl mladíček Kubný, takže zákonitě skórovala Orlová. Na časomíře zrovna naskočila 25. minuta, když se Tomáš prezentoval učebnicovou rybičkou a nádherně vymetl šibenici – 1:0. O chvíli později už hosté honili dvoubrankové manko. Renta zkusil štěstí z poměrně velké dálky a k překvapení všech přehodil gólmana Stříbného – 2:0. Plamínek naděje mohl rozdmýchat René Wirth, ale po bratrské spolupráci s Robinem Wirthem zamířil kousek vedle. 

 

Kobeřice pak nespasilo ani vyloučení Regece, který úmyslně kopnul ležícího Kryštofa. V 62. minutě si sypal popel na hlavu Stříbný, protože neudržel jednoduchý centr a Tomáš byl nemilosrdný – 3:0. Po rychlém kontru Orlové a trefě Kopela dokonce hosté inkasovali počtvrté – 4:0. Krutou porážku se snažil zmírnit Šimeček, jenže zahodil sólový nájezd. V samém závěru ještě Kryštof rozkymácel břevno. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér): Na soupeře jsme se dobře připravili. Oni totiž moc neumí pracovat s míčem a všechno hrají na rychlého Šimečka v útoku. Toho si ale přebírali naši Jakubov s Boturem. My jsme nechali soupeře hrát, takže měl ve středu pole převahu, ale s balonem na noze byl úplně bezradný a prakticky nevystřelil na bránu.

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Odehráli jsme smolný zápas. Byli jsme fotbalovější, vytvořili jsme si dost šancí, ale domů se přesto vracíme s vysokou prohrou. Orlová byla asi nejslabším soupeřem na jaře, jenže dokázala potrestat všechny naše chyby. Kluci se sice snažili, ale dostali jsme strašně divné góly.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - T. Věčorek [-] , M. Tomáš [-] (84. R. Novotný [-] ) , T. Botur [-] , T. Herák [-] (71. A. Herák [-] ) , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , L. Regec [-] , M. Jakubov [-]

TJ Sokol Kobeřice
J. Stříbný [-] - J. Oberherr [-] (83. L. Rycka [-] ) , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , A. Kubný [-] (55. R. Stuchlík [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-]

ŽK: 57. D. Renta - 55. A. Šimeček , 62. J. Schreier . ČK: 55. L. Regec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - HAM Tomáš, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.