1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Jednobrankovou ztrátu Polanky, Dětmarovice zlikvidovaly na začátku druhé půle a zápas dospěl k dělbě bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli hosté, po akci Skřehota a Ševčíka vstřelil branku hlavou Valigůra. Bohužel pro polanecké byl pískán útočný faul. Domácí zahrozili hlavně z krajů a jejich centry naštěstí nenašly adresáta. V 19. minutě dostal míč na středu hřiště Kaluža, prošel mezi domácí obranou se štěstím se mu míč vrátil zpět a prostřelil Kotrlu v brance domácích. Ve 23: minutě mohl zvýšit na 0:2 Ševčík po přihrávce Skřehota, v dobré pozici strefil připraveného brankáře. O dvě minuty později poslal Skřehot míč na Druláka, jeho centr našel přesně hlavu Bartoše, který trefil Kotrlu. Následující dorážka Valigůry už byla z ofsajdu. Ve 40. minutě vybojoval míč Uhlík, přihrál Valigůrovi, jehož střelu z úhlu vyrazil Kotrla na roh. Z něj pak trefil Borgosz připraveného brankáře. V samém závěru poločasu hosté špatně zahráli odkop od branky, následný centr a hlavičku před branku zakončoval Beilner do Řehulky.

 

Ve druhém poločasu se domácí hnali za vyrovnáním. Nebezpečné byly jejich centry ze stran. V 51. minutě střílel zpoza šestnáctky Hrtánek těsně vedle Řehulkovy branky. O dvě minuty později centroval Macko z levé strany a Zahatlan vyrovnal na 1:1. Domácí byli nadále v tlaku a mohli otočit skóre v 58. minutě opět po centru Macka, kdy střelu vyrazil Řehulka. V 65. minutě zahrávali hosté roh. Bartošova hlavička směřovala na zadní tyč, kde Borgosze vychytal výborný Kotrla. Gól by stejně neplatil, protože pomezní mával ofsajd. V 80. minutě prošel středem hřiště Valigůra a jeho dělovku z 25 metrů vyrazil Kotrla před sebe. O 3 minuty později poslal Skřehot centr na nabíhajícího Fukalu, který v zakončení uklouznul, ale i tak stihnul vystřelit. Bohužel pro hosty mimo branku. Další branka již nepadla a tak si oba týmy rozdělili po bodu.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Je to bohužel pořád dokola. Doplácíme na neproměňování, schází nám pořádný útočník, který je snad v každém mužstvu, jen u nás ne. Třeba takový Valigůra z Polanky. Má sice bříško, ale balon si dovede uhrát, dát gól, nebo šanci připravit spoluhráčům. My na hrotu už točíme kdekoho, dneska tam hrál například Beilner, ale písnička je pořád stejná. Nedáváme góly.Ten zápas mohl klidně skončit 5:4, ale taky 4:5. Jenže i ten bod je pro nás nicneřešící. Potřebujeme vyhrávat, protože se to na chvostu tabulky dost mele.Kdybychom proměnili šance, mohli jsme vést o dva tři góly. Jenže někdo typu orlovského Kopela nám chybí a na branky se strašně nadřeme. Hodně nám pomohlo vysunutí Hrtánka do středu zálohy, který jinak hraje na stoperu, ale je třeba, aby se do ofenzivy zapojilo více hráčů a řešili ty akce kvalitněji, jinak se nikam nepohneme.




Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Zahatlan [-] , T. Hrtánek [-] , M. Stanowski [-] , J. Káňa [-] , T. Mleziva [-] - P. Beilner [-] (83. J. Ligocký [-] ) , N. Derík [-] , L. Ligocký [-] (71. J. Hurník [-] ) , M. Macko [-] (88. P. Popek [-] ) - L. Kurušta [-] (85. P. Kloda [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , J. Ševčík [-] (88. P. Planka [-] ) , R. Bartoš [-] , J. Kaluža [-] (90. R. Hlavatý [-] ) , L. Uhlík [-] (70. R. Fukala [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] , R. Drulák [-] , M. Valigůra [-] , N. Andrýsek [-]

ŽK: 81. M. Valigůra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - PALA Mojmír, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.