1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy se rozešly smírně


Branky


0

Obě branky padly hned v úvodu zápasu. Každá padla do jin sítě a soupeři se tak rozešli smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili bez potrestaných Borgosze a Uhera, kteří v předchozím zápase v Orlové dostali červené karty. Úvod byl nervózní a kazily se jednoduché přihrávky. Po jedné takové ztrátě na útoční polovině poslal míč Bednář doprava na Aniola, který nahrál míč Bednářovi a ten už se nemýlil a otevřel skóre utkání. Šanci na vyrovnání dostali domácí po faulu na Valigůru před pokutovým územím. Sám postižený zakroutil míč za zeď hostů, Szarowski ale jeho pokus vyrazil na roh. Ten zahrál Kaluža, odražený míč se dostal ke Skřehotovi, který nahrál lépe postavenému Ševčíkovi a ten poslal nechytatelnou střelu k pravé tyči a vyrovnal. Zbytek poločasu měli více ze hry hosté, průniky po krajích a následná zakončení brankou neskončily.

 

Druhý poločas byl ze strany domácích již něco jiného. Bohužel se v 48. minutě zranil po nárazu do hlavy Svobody Mašlanka a s podezřením na zlomený nos musel střídat. Domácí mohli otočit skóre chvíli po střídání, nejprve Szarowski vytáhl střelu Kaluži a následnou dorážku Valigůry vykopával z brankové čáry obránce mimo. Další šanci měl po centru střídajícího Druláka Kaluža, hlavičkou ale mířil vedle. Další šanci měli domácí v podání Valigůry, který sám proti Szarowskému trefil jeho nohu. A když se neujala ani střela střídajícího Planky, který přestřelil branku po centru z pravé strany, skončil zápas dělbou bodů.

 

Zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - M. Valigůra [-] , J. Ševčík [-] , R. Bartoš [-] , R. Fukala [-] (46. R. Drulák [-] ) , J. Kaluža [-] , L. Uhlík [-] (77. P. Planka [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Mašlanka [-] (50. M. Sysala [-] ) , D. Šindler [-] , N. Andrýsek [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] - L. Svoboda [-] (77. D. Vodák [-] ) , D. Klimša [-] (64. J. Smetana [-] ) , O. Habernal [-] (84. M. Vedlich [-] ) , M. Aniol [-] - J. Hanauer [-] , M. Maleňák [-] (87. O. Stařičný [-] ) , M. Koďousek [-] , R. Bednář [-] , R. Beránek [-] - Z. Bednář [-] -

ŽK: 28. M. Valigůra , 53. R. Drulák , 73. R. Bartoš , 90. P. Planka - 16. M. Koďousek , 24. D. Klimša , 72. Z. Bednář , 90. R. Beránek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bebenek Petr - OCHODEK Jiří, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.