D. Konečný 46. (vl.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Těšín


Branky


46. D. Konečný (vl.) - 54. P. Kiška , 67. P. Kiška , 88. P. Kiška
0

Do vedení se dostala hned po pauze díky vlastní brance domácí družina. Český Těšín ale díky hattricku Kišky dokázal skóre zvrátit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc kvalitní podívanou pro oko diváka nepřinesl. Český Těšín zalezl před své pokutové úzěmí a vyčkával s čím přijde domácí družina s Dětmarovic. tak ale nedokázala nic kloudného vymyslet a první polovina zápasu tak skončila bez branek. V úvodu druhého dějství si hostující ekipa vstřelila vlastní branku, když nešťastně srazil balon do sítě Konečný - 1:0. Ani to však hosty nevykolejilo v jejich soustředěném výkonu. Navíc v 54. minutě namazal Hrtánek Zogatovi, který vybídl ke skórování kanonýra Kišku - 1:1. Dětmarovicemi inkasovaná branka notně otřásla a v 67. minutě inkasovaly po přihrávce Lojky a úspěšné střele Kišky druhou branku v zápase - 1:2. Poslední úder do domácího sebevědomí přišel dvě minty před koncem, když Folwarczny vybídl ke skórování Kišku, který svou třetí brankou zkompletoval hattrick - 1:3. Těšín si po dlouhé době připsal tři body. jarní trápení Dětmarovic nadále pokračuje. 



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Těšín nám to tak ulehčil, protože jen bránil, a my si s tím stejně neporadili. Naše hra neměla ani hlavu, ani patu. Být divákem, tak odejdu.

FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér,karvinsky.denik.cz): Po té předchozí nepodařené sérii jsme chtěli hrát především zodpovědně zezadu. Stáhli jsme se, protože útočit potřebovali domácí. Ale naráželi na náš zpevněný blok. Kluci skvěle dodržovali taktiku. Bylo patrné, že domácí jsou trochu bezradní. My jsme hráli disciplinovaně, každý byl v prostoru, kde být měl a dopředu jsme si vyhověli.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Káňa [-] , T. Hrtánek [-] , P. Zahatlan [-] , Z. Holý [-] , T. Mleziva [-] - M. Macko [-] , P. Beilner [-] (76. J. Ligocký [-] ) , N. Derík [-] - M. Ristovský [-] , L. Kurušta [-] (67. L. Ligocký [-] )

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - D. Michalisko [-] (60. J. Lojek [-] ) , S. Zogata [-] , P. Matuszek [-] , M. Folwarczny [-] (87. A. Fizek [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] , P. Kiška [-] (90. J. Zogata [-] ) , D. Bolek [-] (90. O. Popelka [-] ) , L. Rac [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.