Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šenov zasadil direkt ve druhém dějství


0

První poločas skončil remízově, když obe družiny vsítily po jednom gólu. Ve druhém Šenov zasadil domácím tři brankové údery a odváží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenov zavítal na půdu do Českého Těšína. Byl to letošní poslední zápas na českotěšínském trávníku, protože pro rekonstrukci trávníku se domácí družina stěhuje do Nošovic, kde odehrají tři poslední domácí zápasy. Rozlučka s hřištěm se však Českému Těšínu vůbec nepovedla. V prvním dějství byl Těšín lepším týmem. Své šance ale zavraždili Kupczak s Konečným. Pak přišel v 17. minutě trest, když skóre zápasu otevřel šenovský Beránek - 0:1. Český Těšín se ale nenechal tímto gólem zaskočit a o deset minut později vyrovnal Folwarczny - 1:1. Do přestávky se už nic nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

 

Druhá půle se ale domácímu týmu hrubě nepovedla. Těšín vytvářel hrubé chyby v obraně, hrál bez pohybu a nedokázal si pořádně přihrát, čehož Šenov dokázal náležitě využít ve svůj prospěch. Hned v 51. minutě využil zaváhání domácí defenzívy a rozhodující branku zápasu vsítil Maleňák - 1:2. O tři minuty později utekl Šenov na dvoubrankový rozdíl, když se podruhé do listiny střelců dokázal zapsat Beránek - 1:3. Definitivní tečku za zápasem udělal dvacet minut před koncem hostující Bednář - 1:4. Pak už se utkání v poklidu dohrálo a Šenov získal tři cenné body v boji o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): První poločas ještě šel, tam jsme si nahráli a vypadalo to dobře. Kupczak s Konečným měli dokonce tutovky. Pak jsme bohužel inkasovali. Po Folwarczneho gólu jsme si říkali, že to půjde. Něco jsme si o přestávce v kabině řekli a hecovali se, jak na soupeře vletíme a rozhodneme. Dělali jsme hrubé individuální chyby, úplně jsme se položili. Nevím, co se to s klukama dělo. Hráli jsme bez pohybu, pořádně si nenahráli. Hodně jsme kazili a Šenov nás vyškolil. Prostě jsme to vůbec nezvládli, ale takový už je fotbal. Nakonec jsem poslal do hry všechny náhradníky, aby si zahráli. Už to bylo jedno.




Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - M. Folwarczny [-] (70. A. Fizek [-] ) , D. Michalisko [-] (64. J. Lojek [-] ) , A. Malyjurek [-] (61. P. Matuszek [-] ) , S. Zogata [-] (61. J. Bolec [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] , D. Bolek [-] , O. Popelka [-] (84. P. Alexa [-] ) , L. Rac [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] - O. Habernal [-] , M. Aniol [-] - J. Hanauer [-] , M. Koďousek [-] - Z. Bednář [-] - M. Schovajsa [-] (39. R. Bednář [-] ) , D. Klimša [-] , M. Maleňák [-] (81. J. Smetana [-] ) , R. Beránek [-] , L. Svoboda [-]

ŽK: 44. J. Kupczak , 53. L. Rac - 58. D. Klimša , 66. R. Bednář .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠVEC Marek - VOJKOVSKÝ Michael, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.