2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát pokračuje ve vítězné sérii, tentokrát na něj nestačil Bílovec


Branky


9. A. Dluhoš , 88. K. Kotrla - 12. J. Bednář , 18. P. Klimpar , 42. P. Klimpar (p.) , 67. P. Klimpar
0

Frenštát nadále živí naději na záchranu. Bílovec se sice ujal vedení, ale Frenštát čtyřmi góly zápas obrátil. Bílovec už jen snižoval dvě minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frenštát získal důležité tři body v souboji s Bílovcem a potřetí v řadě dokázal vyhrát. Do vedení ale šla přesto domácí družina po devíti minutách hry, když zblízka dorážel do brány vyražený míč Dluhoš - 1:0. Odpověď Frenštátu byla ale okamžitá. Ve 12. minutě se po přesném centru prosadil hostující obránce Bednář - 1:1. Obrat ve skóre se hostům povedl o šest minut později, když se po autu objevil u míče Klimpar a nekompromisně napálil míč pod břevno a načal svůj střelecký koncert - 1:2. V závěru poločasu Bílovec ještě inkasoval jednu branku, když byl v pokutovém území faulován hostující Střelec, a Klimpar byl ze značky pokutového kopu neomylný - 1:3.

 

Po změně stran se Bílovec snažil ještě něco s výsledkem udělat, ale defenzíva Frenštátu pracovala na výbornou. Navíc v 67. minutě zahrával Bílovec standardní situaci, kterou dvakrát odvrátil stoper Bednář tak, že održený balon doputoval ke Klimparovi, který jako velká voda vlétl do otevřené obrany domácích a uzavřel svůj hattrick a začalo to zavánět debaklem - 1:4. Bílovci se podařilo už jen korigovat dvě minuty před koncem skóre zápasu, když se přesně trefil střídající Kotrla a uzavřel účet utkání - 2:4. Frenštát už pak ale v pohodě dokráčel za třemi body.



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.ddenik.cz): Před zápasem jsme řešili problémy se sestavou, ale začali jsme dobře. Pak jsme ale udělali zbytečnou chybu a soupeř vyrovnal. Z naší strany to bylo hodně statické.Frenštát hrál dobře. Vycházel ze zajištěného bloku a chodil do rychlých protiútoků. Jinak nerad hodnotím rozhodčího, ale myslím si, že přispěl k nervózní atmosféře.

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
David Kobylík (trenér, novojicinsky.denik.cz): Klukům patří velký dík, protože je vidět, že na tréninku neskutečně pracujou. Roli šéfa obrany vzal na sebe Bednář a zvládl to, stejně jako celý tým, skvěle. Moc nám pomohl i Pavel Klimpar, který hrál fantasticky. Navíc nebyl úplně fit.



Sestavy


FC Bílovec
R. Jaška [-] - O. Pavlík [-] , A. Dluhoš [-] (64. M. Marák [-] ) , J. Malý [-] (83. K. Kotrla [-] ) , J. Tomášek [-] (55. L. Černín [-] ) , M. Raszyk [-] , P. Žídek [-] , M. Pěla [-] , M. Ronec [-] , H. Seman [-] , D. Ondruš [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , P. Střelec [-] (83. Š. Křiva [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , R. Gillar [-] (76. R. Kocián [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , M. Uličný [-]

ŽK: 28. O. Pavlík , 41. P. Žídek , 43. H. Seman , 58. M. Raszyk - 23. A. Plachký , 24. P. Klimpar , 34. M. Uličný , 78. R. Vaverka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - VIŠČOR Michael, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.