1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2017 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka loupila v Bruntále


Branky


0

Polanka rozhodla o své výhře v prvním poločase, kdy vsítila o jdenu branku více než soupeř. Ve druhém už žádna branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli po první poločas aktivnějším týmem, ale chybělo přesnější zakončení. V 10. minutě udeřilo na druhé straně, Kaluža vyslal Uhlíka na levé straně a ten prudkým centrem našel nabíhajícího Valigůru, který z jedné pohotově zakončil. Na 0:2 mohl zvýšit stejný hráč v 23. minutě, po přesném centru Ševčíka zneškodnil jeho pokus Minarčík. Ve 29. minutě domácí vyrovnali centr Zatloukala z pravé strany zakončil Orság. Otočit skóre utkání mohl ve 34. minutě Hendrych, po narážečce záložníků dostal míč za obranu hostů a sám z pravé strany zakončil do vybíhajícího Řehulky. O dvě minuty později prošel po Levé straně Ševčík, navedl míč na střed šestnáctky odkud povedenou střelou poslal hosty opět do vedení. Polanečtí mohli vést o dvě branky o chvíli později, akci Skřehota a Uhlíka zakončoval Valigůra střelou po zemi těsně vedle tyče domácí branky. Ve 41. minutě poslal dloubák za domácí obránce Skřehot na nabíhajícího Kalužu, ten přehodil vybíhajícího Minarčíka, ale ke smůle hostů skončil míč na tyči.

 

Druhý poločas nabídnul podobný průběh jako ten první. Domácí byli častěji u míče a snažili se o vyrovnání. Polanečtí se snažili zahrozit z brejků, ale chyběl klid v zakončení. V 58. minutě začala akce u vyhození Řehulky, přes Bartoše se míč dostal k Borgoszovi, který šel sám na Minarčíka. Jeho pokus brankář domácích vyrazil na roh. Domácí hrozili zpoza šestnáctky, v 65. minutě pálil nad Hendrych, v 74. minutě trefil břevno z přímého kopu Dohnálek a v ke konci zápasu pálil z 30 metrů Ostrák těsně nad Řehulkovu branku. Žádná další akce se na obou stranách neujala a zápas skončil výhrou Polanky 1:2.  

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] , Z. Orság [-] , J. Hendrych [-] (82. M. Cabal [-] ) , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] , T. Němec [-] (46. J. Žatka [-] ) , L. Kundrátek [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-] (75. L. Mohyla [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , J. Ševčík [-] , R. Bartoš [-] , J. Kaluža [-] , L. Uhlík [-] (78. M. Sysala [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] , R. Drulák [-] (66. D. Šindler [-] ) , M. Valigůra [-] , N. Andrýsek [-]

ŽK: 83. V. Šustr - 74. D. Šindler .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - TOMŠÍK Zbyněk, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.