Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka deklasovala Vendryni


0

Po poločase vedla Polanka pouze o jednu branku. Pak ale přišla branková smršť, a výsledkem je výhra o pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas patřil hostům, hned ve 4. minutě vytáhl Řehulky přímý kop Przycka na roh. Z něj po akci pálil z hranice šestnáctky hráč hostí z jedné a Řehulka vytáhl jeho pokus i s pomocí tyčky mimo. Hosté byli stále na baloně a aktivně napadali rozehrávku domácích a ti byli rádi, že v prvních deseti minutách neinkasovali. V 13. minutě vybojoval Skřehot míč na polovině a řítil se na branku. Po zasekávačce v pokutovém území jej poslal k zemi obránce hostí a kopala se penalta. K ní se postavil Valigůra a otevřel skóre utkání. Ve 20. minutě pálil po centru z pravé strany Králíček, Řehulka jeho pokus vykryl. V závěru poločasu se osmělili domácí, nejprve centr chytil před dobíhajícím Šindlerem Pecha a po akci Skřehota a zakončoval slabou střelou Valigůra.

 

Druhý poločas už byl v podání domácích o něčem jiném. Nejprve Valigůra přihrával nabíhajícímu Šindlerovi, jehož pokus vyrazil Pecha k Drulákovi, ten pak z dorážky nezamířil přesně. V 52. minutě poslal Skřehot míč do šestnáctky hostí, kde Valigůra ustál souboj se stoperem a poslal domácí do dvougólového vedení. Radost ale netrvala dlouho, o minutu později pálil z 30 metrů nechytatelnou střelou střídající Vlachovič. V 60. minutě málem překvapil z rohu Pechu Borgosz, ten s problémy vyrazil míč na další roh. O deset minut později byl faulován před šestnáctkou Valigůra. Sám postižený se postavil k přímému kopu a zvýšil na 3:1. V 74. minutě poslal míč Skřehot na volného Ševčíka, který na dvakrát prostřelil Pechu a uklidnil domácí. Aby toho nebylo málo, tak o tři minuty později si Valigůra pohrál s obráncem a střelou pod jeho nohy našel místo a uklidil míč k levé tyči. V 81. minutě šel Ševčík z levé strany a jeho levačku Pecha vyrazil mimo. O dvě minuty později zakončoval stejný hráč hlavou po centru Skřehota. Brankář hostí jeho pokus chytil. Ševčík měl ještě velkou šanci v 86. minutě, sám proti Pechovi ale poslal míč do břevna. V samém závěru zahrál přímý kop Skřehot, a zvýšil na konečných 6:1.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Jaroslav Chlebek (trenér, fm.denik.cz): Nejsem spokojený s výkony některých hráčů. Mají na víc, jenže prozatím zůstávají za očekáváním, což mě štve. Jde o více hráčů, kteří patří do základní sestavy, přesto nehrají tak, jak bych si představoval. Fotbalisté Jsou to dobří, mají na vyšší soutěž, ale nesmí se bát míče a soubojů jeden na jednoho. V tomto ohledu opakovaně zaostáváme, musíme to nějak řešit.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-] - J. Kaluža [-] (79. L. Uhlík [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] - D. Mašlanka [-] (58. P. Miko [-] ) , M. Valigůra [-] (85. P. Klimek [-] ) - R. Drulák [-] (53. J. Ševčík [-] ) , D. Šindler [-] (76. M. Sysala [-] )

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - D. Rusek [-] , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] (83. T. Guznar [-] ) , D. Králíček [-] (79. A. Matýsek [-] ) , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] (46. M. Vlachovič [-] ) , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (79. A. Kotas [-] ) , J. Kalfas [-]

ŽK: 34. M. Valigůra , 68. R. Bartoš , 76. J. Ševčík , 83. M. Sysala - 82. A. Kotas , 90. V. Pecha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lukašík Petr - VOJKOVSKÝ Michael, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.