Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín přejel Šenov


Branky


0

Bohumín se během zápasu ujal čtyřbrankového náskoku. Šenov už jen korigoval jednou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první možnosti se řítil Jaroslav Baculák, jeho centr ale domácí obrana srazila na tyč, odkud míč doputoval do zámezí. V 11. minutě se však už skóre měnilo, když David Jatagandzidis nádhernou uličkou poslal do sóla Františka Hanuse, který zachoval chladnou hlavu v koncovce – 1:0. Ve 35. minutě pak zahrával Jan Nowinski rohový kop a zmatky ve vápně hostů utnula dělovka Jaroslava Kubinského – 2:0.

 

Ve druhé půli hráli domácí s větrem a v aprílovém počasí bavili fanoušky. Ve 48. minutě v šanci mířil nad Nowinski, o chvíli později pálil v zajímavé pozici Richard Vaclík jen do brankáře Szarowského a dorážka Jatagandzidise minula cíl. V 56. minutě rozehráli domácí parádní akci, na jejímž konci bylo snadné zakončení Jatagamdzidise do prázdné brány – 3:0.

Neuběhly ani tři minuty a skóre se měnilo znovu. Akci Nowinského dotáhl k dalšímu gólu Petr Šiška a zdálo se, že Bospor bude znovu atakovat pětigólovou metu z minulého kola v Orlové. Bohužel další možnosti už domácí celek nedotáhl a poslední čtvrthodinu už odehráli domácí po prostřídání s daleko menším zaujetím a soustředěním.

Hosté toho využili, když se po pasu za obranu podesáté v sezóně a poprvé na jaře trefil jejich střelec Bednář. A Šenov najednou začal zlobit. Hebrnalova střela jen o vlásek minula cíl, s táhlou ranou Vedlicha si pak poradil brankář Jakub Švrčina. Další gólů se diváci nedočkali, ale domů museli odcházet spokojeni se zaslouženou výhrou Bosporu.

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, pro klubový web: Myslím si, že můžeme být spokojeni. Hlavně v prvním poločase a ostatně i dvacet minut po přestávce jsme hráli odpovědně, koncentrovaně. Pomohl nám rychlý gól a po druhé trefě bylo asi v podstatě rozhodnuto. V závěru výkon masívním prostřídáním trochu upadl, ale i kluci, kteří nedostávají šanci v základu, potřebují zápasovou zátěž.

SK Šenov
Marián Minich (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Přijeli jsme tady hrát na brejky, ale dostali jsme rychlý gól a pak už to bylo těžké. Musíme se z toho ale oklepat a jít dál. Teď nás čeká Krnov,



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , D. Socha [-] , P. Šiška [-] , J. Baculák [-] - F. Hanus [-] (70. J. Ferenc [-] ) , R. Vaclík [-] (62. D. Palej [-] ) , J. Sittek [-] (81. L. Poštulka [-] ) , J. Kubinski [-] , J. Nowinski [-] (75. L. Kalous [-] ) - D. Jatagandzidis [-] (61. M. Opic [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - O. Habernal [-] (85. J. Stibor [-] ) , D. Klimša [-] (66. M. Vedlich [-] ) , M. Aniol [-] - J. Hanauer [-] (67. O. Stařičný [-] ) , M. Koďousek [-] - Z. Bednář [-] - L. Svoboda [-] , J. Smetana [-] (76. D. Jankovič [-] ) , M. Maleňák [-] , V. Babič [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - KRET Martin, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.