1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valigůra režíroval obrat Polanky


Branky


0

Po půli vedla Čeladná o jednu branku. Hosté z Polanky dvěma góly skóre otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu si vypracovali hosté ve 4. minutě, centr Ševčíka z levé strany se odrazil k Valigůrovi, který pohotově pálil vedle domácí branky. Další šanci si polanečtí vypracovali po postupném obléhání domácí branky, centr Šindlera zprava na Ševčíka skončil střelou těsně vedle. Domácí zahrozili v 11. minutě, přihrávka mezi obranu Padycha na Waldera skončila skvělým zákrokem Řehulky, který střelu vyrazil na roh. O tři minuty později udělal chybu Juras, Ševčík jej obral o míč, ale střelu z úhlu do prázdné branky poslal pouze do tyče! Pak převzali iniciativu domácí, nejprve v 17. minutě přihrávku Čápa zakončoval nad Řehulkovu branku Surovec a pak Padych zahrozil z přímého kopu vedle branky. Ve 22. minutě prošel Šindler po pravé straně, nahrál Skřehotovi, který nedokázal přehodit vybíhajícího Jurase a střelou z jedné jej trefil. O dvě minuty později byl závar zase na druhé straně, Padych už překonal vybíhajícího Řehulku, místo něj ale zaskočil dobíhající Uher a vykopnul míč před brankovou čárou. Z následné protiakce vyslal Ševčík Šindlera, ten zleva nacentroval na dobíhajícího Valigůru, jehož střelu vytáhnul možná i za brankovou čárou Juras. Rozhodčí tuto situaci nevyhodnotili jako branku a hrálo se dál. Bohužel pro Polanecké přišel trest v 32. minutě ztrátu na středu hřiště a centr doleva, zakončoval zasekávačkou a nechytatelnou střelou Martin Váňa a poslal domácí do vedení. V závěru poločasu zahrozili ještě hosté, průnik Šindlera po pravé straně a jeho střelu/centr před nabíhajícím Valigůrou chytil na dvakrát Juras.

 

V 55. minutě mohl zvýšit na 2:0 Padych, centr zakončoval skluzem a donutil Řehulku k výbornému zákroku. V 66. minutě hosté zaskočili domácí obranou, centr Andrýska za domácí obránu našel Valigůru a ten konečně prostřelil Jurase a vyrovnal na 1:1. Otočit skóre mohl v 72. minutě Skřehot. Špatné vyhození Jurase ale nepotrestal a stejně jako v prvním poločase jej nedokázal přehodit. Hosté se dočkali v 77. minutě, aut na pravé straně prodloužil Skřehot za obranu na Valigůru a ten dal svoji druhou branku svému bývalému klubu. Domácí se pak nakopávanými balóny před Řehulkovu branku, ke změně skóre už to ale nevedlo. Za zmínku stojí akorát branka z ofsajdu bývalého polančana Martina Plisky.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - J. Drevňák [-] , M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] (82. J. Strohalm [-] ) , M. Pliska [-] - K. Surovec [-] (30. A. Taraba [-] ) , M. Váňa [-] , O. Walder [-] - M. Váňa [-] , J. Padych [-] (67. T. Baran [-] ) - M. Šimák [-] (75. M. Badura [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - N. Andrýsek [-] , D. Uher [-] (88. R. Drulák [-] ) , R. Bartoš [-] - J. Ševčík [-] (61. M. Sysala [-] ) , V. Borgosz [-] , M. Skřehot [-] , J. Kaluža [-] - D. Mašlanka [-] , M. Valigůra [-] - D. Šindler [-] (89. L. Uhlík [-] )

ŽK: 53. A. Taraba - 37. D. Uher .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - FAJKUS Josef, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.