1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj padl v nastavení


Branky


0

Háj ve Slezsku cestoval v neděli do Bohumína, který se nijak netají postupovými ambicemi. Domácí se sice před utkáním nacházeli na špici tabulky, jenže s minimálním náskokem, takže si nemohli dovolit jakékoliv zaváhání. Hosté sahali po zaslouženém bodíku, o nějž ovšem v nastavení přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrt hodiny se bojovalo převážně ve středu hřiště a mírně navrch měli spíše hosté. Ofenzivní stavidla popustila až minela Háje v obraně, po které se do tutovky probil Jakub Sittek. Jakoby se ovšem možnosti zalekl a ani z deseti kroků nedokázal poskakující balón dopravit do zcela opuštěné banky. Po chvíli proletěla nad břevnem i táhlá rána Františka Hanuse.

Ve 20. minutě o sobě dal vědět tožský střelec hostů Dao, mířil naštěstí vedle. Za chvíli se ke střele odhodlal také Richard Vaclík, který nevyzrál na brankáře Hladkého, jeho bohumínský protějšek Jakub Švrčina pak musel zasahovat proti střele Trupla. Bospor se v koncovce trápil. To dokumentoval ve 32. minutě Vaclík, jenž postupoval z úhlu sám na branku, a přestože mohl zakončovat, hledal ještě v lepší pozici Jana Nowinského. Bohužel ten na míč nedosáhl.

Podobně dopadla o pět minut později akce Sittka s Martinem Opicem, jemuž scházely milimetry k tomu, aby se prosadil, kroutící se balón se pak ještě otřel o tyč hostující brány. Ke gólu nevedly ani následující možnosti Sittka s Hanusem a ruce už domácí fandové zvedali v nastavení, kdy balón z Nowinského rohu doputoval ke Košťálovi, jeho hlavička ale skončila na tyči Hladkého branky.

 

Bohumínští se poprvé v historii pokoušeli s fanoušky o úvodní choreo, ale výsledek byl dost rozpačitý. Až se nabízí příměr, že zvednutí kartonů se fanouškům povedlo asi jako domácímu celku druhý poločas, v němž se na hřišti skoro nic nedělo. Stínem bylo nepříjemně vyhlížející zranění hájeckého tvůrce hry Trupla, který musel s poraněným kotníkem vystřídat v 58. minutě, a kvůli ošetřování se hodně dlouho nehrálo.

V 68. minutě musel proti střele hostujícího Janíčka zasahovat Švrčina, pak už jen ve slibné pozici minul Sittek. Rozhodčí Švec, který ve slunečném odpoledni nechal během druhé půle i dvakrát oba týmy občerstvit, nastavil pět minut. V poslední minutě prodloužené kopal roh Nowinski a jakoby spása přišla shůry – hlavička kapitána Košťála zaplula přesně do šibenice. Domácí potom přežili i poslední dva útočné výpady hostů a mohli slavit, i když tentokrát to byla velká fuška.

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, pro klubový web: Měli jsme pořádný kus štěstí, už to vypadalo, že po Vendryni doma ztratíme i s Hájem. Soupeř ale působil uvolněněji, my jsme se těžko prosazovali. Lepší byl z naší strany první poločas, kdy jsme měli dost šancí, bohužel jsme je nevyužili a po přestávce to už byla křeč.

TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): Zápasu by více slušela remíza. Bohužel jsme dostali gól v nastavení, které bylo nepochopitelné dlouhé. Kluci podali hodně kvalitní výkon, protože jsme domácí k ničemu nepustili. Škoda, že jsme nedotáhli ke gólu několik nadějných brejkových situací.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , D. Socha [-] , L. Kalous [-] , J. Baculák [-] (46. D. Palej [-] ) - F. Hanus [-] (68. J. Ferenc [-] ) , R. Vaclík [-] (69. J. Kubinski [-] ) , P. Šiška [-] (77. L. Poštulka [-] ) , J. Sittek [-] , J. Nowinski [-] - M. Opic [-] (62. D. Jatagandzidis [-] )

TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - R. Štefek [-] , I. Janíček [-] (68. Š. Továrek [-] ) , P. Dao [-] , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] (78. L. Komárek [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , T. Trupl [-] (58. R. Staníček [-] ) , L. Malcharek [-] , R. Kolig [-]

ŽK: 36. R. Vaclík , 42. J. Baculák , 57. D. Palej , 97. J. Sittek - 85. M. Vyležík .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: ŠVEC Marek - PALA Mojmír, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.