1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimeček rozhodl ve prospěch Kobeřic


Branky


0

Stadion v Kobeřicích o víkendu hostil střetnutí týmů z opačných koutů tabulky. Zatímco domácí borci v krajském přeboru bojují o holé přežití, hosté z Heřmanic se vyhřívají na špici, když se nijak netají postupovými ambicemi. Předzápasové prognózy však vzaly v nedělním odpoledni za své, protože domácí po heroickém výkonu slavili šokující výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Kamráda se poprvé osmělili v 9. minutě, když si Šimeček naběhl na dlouhý pas Pavlíčka, ale potom nepřelstil zkušeného gólmana Andrejka. Heřmanice se rozhodně nechtěly nechat zahanbit, jenže střele Půdy se postavila do cesty tyčka. Další zajímavé momenty se urodily v závěru úvodního dějství. Šimeček dvakrát nezištně asistoval, Robin Wirth nejprve pálil vedle a Jan Oberherr vzápětí polaskal pouze vnější síťku hostující klece. Domácí ovšem neklesali na mysli. Těsně před přestávkou vymyslel Kryštof chytrou kolmici na Šimečka a ten si při zakončení počínal nesmírně mazácky – 1:0. 

 

V 56. minutě si Šimeček mohl zopakovat gólovou radost, ale Andrejko ho tentokrát vychytal. To samé se dalo říct o pumelici Robina Wirtha. Heřmanice reagovaly nepřesnou ranou Fojtíka a především nebezpečným výpadem Stránského, který si vylámal zuby na brankáři Štencekovi. A jelikož hosté nevyužili ani závěrečný nápor, tak zůstaly všechny body v Kobeřicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu): Kluky musím pochválit. Dlouho jsem mančaft neviděl takhle bojovat. Asi musíme hrát jen proti silným soupeřům. Nevím, jestli nás Heřmanice trošku nepodcenily, ale vyhráli jsme naprosto zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
M. Štencek [-] - P. Stuchlík [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-] (81. A. Kubný [-] ) , F. Kollek [-] , J. Oberherr [-] (86. D. Boček [-] ) , D. Janík [-] (44. M. Němčík [-] ) , Z. Kryštof [-] , J. Schreier [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] (56. V. Potůček [-] ) , K. Půda [-] , E. Opata [-] , P. Schwarz [-] (70. J. Stránský [-] ) , S. Mantey [-] , R. Koval [-] , A. Effa [-] , D. Fojtík [-]

ŽK: 89. M. Němčík - 62. P. Schwarz .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - KUBIENA Petr, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.