1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná opět padla


Branky


68. P. Kučera - 40. V. Borgosz , 51. M. Valigůra (p.) , 82. D. Mašlanka
0

Břidličné se vstup do jarní části vůbec nepovedl a potřetí za sebou prohrála. Tentokrát s Polankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli domácí po ztrátě Polaneckých v útočné fázi, po rychlém brejku dostal míč za obranu Kučera, jeho pokus vytlačil na břevno Řehulka. Další šanci měli domácí o minutu později, přímý kop za hranici šestnáctky skončil na zdi, následná dorážka pak těsně mimo branku. V 19. minutě zahrozil opět z protiútoku Kučera, jeho střelu opět vykryl Řehulka. Ve 24. minutě zahrozili hosté, přihrávku Mašlanky nedokázal zužitkovat Valigůra. V 31. minutě po akci Kaluža > Mašlanka zakončoval Borgosz, míč ale netrefil, a netrefil branku. O 4 minuty později po přímém kopu Kaluži zakončoval hlavou nad Valigůra. Míč mohl pustit i na nabíhajícího Bartoše, který byl v lepší pozici. Za další 3 minuty prošel po levé straně mezi třemi domácími obránci Kaluža, přihrál na Mašlanku, jehož střelu zblokovali domácí obránci. Ve 40. minutě se už hosté dočkali, Mašlanka poslal míč mezi obránci na Borgosze, jehož střela zpoza šestnáctky zapadla za domácího brankáře. Domácí zahrozili o dvě minuty později, roh na krátko nacentroval Schreier na hlavu Kučery, jeho pokus skončil mimo Řehulkovu branku.

 

Do druhého poločasu již nenastoupil zraněný Miko, vystřídal jej Šindler. V 48. minutě kopnul v pokutovém území domácích do Borgosze domácí stoper, a začal řvát bolestí, přitom míč odehrál Borgosz. Sudí ukázal nejprve na penaltu, ale po domluvě s pomezním míč otočil proti Polaneckým. O 3 minuty později pronikal po pravé straně Ševčík, domácí jej zastavili za cenu faulu a kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Valigůra. Tentýž hráč mohl zvýšit v 66. minutě na 0:3, po přímém kopu Kaluži poslal míč nad branku domácích. O dvě minuty později vybojoval míč na domácí polovině Ševčík, sám prošel až před domácí šestnáctku a jeho střela skončila těsně vedle levého rohu. O další dvě minuty hosté pronikali do domácí šestnáctky, centr Ševčíka na staženého Mašlanku už adresáta nenašel. Domácí z toho založili rychlý brejk po pravé straně, přihrávka Cudráka na nabíhajícího Kučeru znamenala snížení na 1:2. V 78. minutě mohli domácí vyrovnat, střelu Cudráka vyrazil Řehulka před sebe, dobíhající Jiřičný i s pomocí ruky míč poslal vedle Řehulkovy branky. V 83. minutě se řítil sám od poloviny Valigůra na Šuláka, chytrým lobem jej přehodil, míč bohužel skončil na břevně. Naštěstí pro domácí se míč odrazil k Mašlankovi, který zachoval chladnou hlavu, kličkou obešel brankáře a poslal míč mezi bránící obránce. Další branka už nepadla a Polanečtí se mohli radovat z první jarní výhry.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Ludvík Zifčák st. (předseda, bruntalsky.denik.cz): Situaci v týmu je nutné urychleně řešit. Na hráčích je vidět, že si nevěří a někteří jsou z formy. Kouč sice nabídl svou rezignaci, ale zatím jsem ji nepřijal a o všem rozhodne příští utkání s Bílovcem, které hrajeme v sobotu opět doma. Řešení máme, ale ještě s ním vyčkáme jeden zápas.




Sestavy


TJ Břidličná
J. Šulák [-] - H. Mensah [-] (85. M. Kladníček [-] ) , D. Jiřičný [-] , K. Kocúr [-] - M. Schreier [-] (65. P. György [-] ) , P. Kučera [-] , R. György [-] , D. Hoffmann [-] , F. Kakai [-] (56. M. Minich [-] ) - M. Cudrák [-] , R. Štalmach [-] (74. J. Kocúr [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-] - V. Borgosz [-] , J. Ševčík [-] (81. R. Drulák [-] ) , P. Miko [-] (46. D. Šindler [-] ) , J. Kaluža [-] , M. Skřehot [-] - D. Mašlanka [-] (88. L. Uhlík [-] ) , M. Valigůra [-] -

ŽK: 57. M. Minich - 21. M. Skřehot , 34. J. Ševčík , 75. D. Uher .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PALA Mojmír - LAKOMÝ Tomáš, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.