Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raduň přestřílela poslední Větřkovice


Branky


0

Souboj dvou týmů z posledních příček soutěže. Lépe do zápasu vkročili domácí když pěknou střelou Černocha vedli. Avšak hosté se vzchopili a dokázali obrátit utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky hned v prvním poločasu

Hostující Raduň do zápasu vlétla v opravdu svižném tempu a hned od začátku diktovala tempo hry. První čtvrthodinka byla bohatá rovněž na šance. Nejprve hostující Solný napálil z bezprostřední blízkosti tyč a o několik minut později z úniku nechal vyniknout domácího brankáře. A když do třetice po individuální akci těsně netrefil branku, přišli na řadu domácí. Rohový kop ještě Raduň odvrátila, míč se však dostal k Černochovi, jenž parádní ranou z voleje napálil kulatý nesmysl až za překvapeného hostujícího brankáře 1:0. Na raduňských bylo zjevné, že je inkasovaná branka zaskočila. Ve 36. minutě ovšem přišla na řadu individuální akce Römera, který se doslova probil větřkovickou obranou, předložil míč Solnému a ten se již nemýlil 1:1. A když následně domácí obraně utekl Schindler, jenž parádně obstřelil větřkovického brankáře, šlo se do šaten za stavu 1:2 pro Raduň.

Raduň si utkání pohlídala

Ve druhém poločase udělali domácí změny v sestavě, kdy posílili střed hřiště a na hře to bylo znát, poněvadž Větřkovice minimálně hru vyrovnali. Byla to však Raduň, kdo se radoval z gólu, nejprve utekl po straně agilní Holčapek, jehož centr ještě skončil na kopačkách domácích, nicméně balón se urychleně dostal do pokutového území Větřkovic, konkrétně ke kapitánu Matouškovi, který nadvakrát propasíroval míč do branky 1:3. Po vstřelené brance hostující nepochopitelně přestali hrát fotbal a hbití větřkovičtí středopolaři vytvářeli jednu šanci za druhou. Snížení se však dočkali až pět minut před koncem a na případný zvrat jim nezbyl čas. Tři body si proto odváží hostující Raduň.



Ohlasy k zápasu



TJ Raduň
Vítězslav Kober (hráč): Do zápasu jsme vstoupili trochu lehkovážně, že se nemůže nic stát a i když jsme byli lepší, z jedné akce jsme ihned inkasovali. Musím však kluky pochválit, že se na to nevykašlali a do poločase to ještě zvrátili. Za tři body můžeme nakonec být i rádi, tedy hlavně já, protože to byla bída, náročný velikonoční program se na mě podepsal a dnes tam mohl stát kužel.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - M. Kopl [-] (46. M. Zlámal [-] ) , P. Černoch [-] , J. Hluchý [-] , R. Střílka [-] - L. Mička [-] , D. Pretsch [-] , D. Řehulka [-] , J. Hopp [-] - M. Rokos [-] , M. Pretsch [-] -

TJ Raduň
V. Pavelek [-] - P. Römer [-] (85. J. Pavlík [-] ) , P. Illík [-] (85. M. Solný [-] ) , T. Ryž [-] , P. Bata [-] , J. Schindler [-] (71. J. Ondra [-] ) , O. Holčapek [-] , V. Kober [-] , M. Petruška [-] , J. Matoušek [-] , D. Solný [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - KOPL Stanislav (N), GRODA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.