Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice získaly důležité body


Branky


0

Forma Předenic není nic extra a dno tabulky se k nim výrazně přiblížilo. Bylo tak potřeba porazit Hradec a udržet si odstup od sestupových pozic. Hosté šli do zápasu v dobrém rozpoložení, protože už čtyři kola nepoznali přemožitele. Čekal se proto vyrovnaný boj, mírným favoritem možná byl domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon domácích

V úvodních minutách byl domácí celek velmi aktivní a kombinační hrou dokázal přehrát Hradec. Hosté pouze pakrrát zkusili štěstí z větší vzdálenosti, ale střely neměl potřebné parametry. V 30. minutě se po kombinační akci středem hřiště dostal do zakončení Josef Mašek a rozjásal domácí diváky. 1:0.  Uběhly jen tři minuty a odražený balon uklízel do sítě Tomáš Fořt. 2:0. Do konce poločasu už žádná branka nepadla. 

Hradec zabral

Druhý poločas začal pro domácí skvěle. Už po pár minutách utekl obraně Jakub Bernášek a ranou podél brankáře zvýšil na 3:0. Předenice ale poté trochu ubraly z tempa a hosté toho dokázali využít. Nejprve snížil na 3:1 Kadera a devět minut před konce dal kontaktní branku kapitán Jiří Hrdina. Hradec se hnal za vyrovnáním, ale zapomínal na zadní vrátka. V 90. minutě přišla gólová pojistka z kopačky Tomáše Kadlece. Předenice tak získaly důležité body. Hradec naopak bude muset ještě uhrát nějaké body aby se zachránil.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Byli jsme první poločas jasně lepší. Vytvářeli jsme si šance a hráli jsme aktivně. Druhý poločas jsme na chvíli vypadli ze hry a Hradci se podařilo snížit. Naštěstí jsme jim nedovolili vyrovnat."




Sestavy


TJ Předenice
P. Křovák [-] - J. Sloup [-] , R. Jirák [-] , D. Procházka [-] , D. Kasl [-] - P. Kvídera [-] , T. Fořt [-] (88. M. Zelenka [-] ) , T. Kadlec [-] , V. Frank [-] - J. Mašek [-] , J. Bernášek [-] (70. M. Bruml [-] ) -

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , K. Výrut [-] , L. Kadera [-] , M. Liebel [-] - J. Hrdina ml. [-] , O. Lihm [-] (76. J. Hrdina st. [-] ) , O. Kiss [-] - M. Douša [-] (61. T. Vozabule [-] ) , J. Ibehej [-] , P. Andrle [-]

Počet diváků: 47. Rozhodčí: Němec Michal - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), FIŠER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.