1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva slepené góly rozhodly o vítězství Chotěšova


Branky


0

Stod se po výsledkovém kolapsu v jarní části sezóny ocitl nad hranicí sestupu. Pokud bude chtít udržet Okresní přebor, bude muset v posledních kolech přidat. Soupeřem jim tentokrát byl Chotěšov, jednalo se tedy o derby dvou blízkých měst. Hosté do něj vstupovali jako mírný favorit, vzhledem ke konstantně kvalitním výkonům po celou dobu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

Chotěšov vlítl do utkání ve velkém tempu. Rychlým pohybem a bojovností dokázal v úvodních minutách dostat Stod pod tlak. Z toho pramenila první branka zápasu. Bednář poslal balon na levé křídlo, kam si naběhl Kavka, ten ho poslal Durkošovi, který okamžitě hledal centrem spoluhráče ve vápně. Míč skončil přímo u kopaček Vítka, jenž se zachoval nesobecky a ještě vyšperkoval pozici pro Bednáře, který zakončoval do téměř odkryté branky. 

 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Chotěšov hned po rozehrávce začal napadat domácí a ti pod tlakem vyprodukovali chybu, po které se k balonu dostal Bednář. I on ukázal, že je týmovým hráčem a nezištnou přihrávkou oslovil Vebra, který si sám před brankářem už dokázal poradit. 

 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Hosty tento gól uklidnil a polevili tak ze své aktivity. Stod toho dokonale využil a vyrovnal hru. Díky svým rychlým mladým hráčům nutil hosty faulovat v nebezpečných pozicích. Po jednom takovém faulu rozehrával Zezulák přímák od pravé lajny. Jeho centr prodloužil na branku Tlustý. Hostující golman balon neudržel a dobíhající Höfler neměl problém z bezprostřední blízkosti poslat míč do sítě. 

 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Do konce poločasu se ještě oba celky dostaly do několika nadějných pozic, ale žádná neskončila brankou.

 

Bezbranková půle

V druhém poločase se už nehrál pohledný fotbal. Obě mužstva se snažila bojovností předčit soupeře, ale hra se odvíjela pouze v prostředku hracího pole. S přibývajícím časem se hra vlivem emocí přiostřovala a bylo k vidění hodně faulů a pošťuchování. Ke konci zápasu se snažil Stod vytvořit si nějaký tlak, ze kterého by vyrovnal. Obrana Chotěšova ale byla pevná a do závěrečného hvizdu už žádnou změnu stavu nedovolila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Rozhodl už úvod prvního poločasu, kdy byl Chotěšov lepší. Nechali jsme si dát dva zbytečné góly. Poté se hra vyrovnala. V druhé půli se hrálo pouze od vápna k vápnu bez větších šancí."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Dneska to byla taková kopaná. Nebylo to moc koukatelné. Povedlo se nám hned z kraje dát dva rychlé góly. Pak jsme přestali hrát a soupeř hru vyrovnal. Hodně jsme faulovali a Stod hrozil ze standartek. Druhý poločas byl už kontrolovanější bez větších šancí. Nakonec vybojované a zasloužené vítězství. Je důležité že jsme vyhráli a odpověděli tak na vítězství týmů ze dna tabulky. Snad už budeme mít klidný konec sezóny."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - J. Antoš [-] (62. M. Terber [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , M. Zezulák [-] , F. Koča [-] (66. L. Karafiát [-] ) , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] (80. K. Vodička [-] ) , V. Rataj [-] (46. O. Kastelic [-] )

TJ Chotěšov B
M. Rada [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] (71. P. Braun [-] ) , P. Milička [-] - L. Vebr [-] (64. L. Ondruš [-] ) , A. Kavka [-] , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] , T. Veselý [-] - V. Bednář [-]

ŽK: 51. S. Durkoš , 74. T. Veselý , 75. V. Bednář , 85. P. Milička .
Hráči zápasu: T. Veselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pašek Milan - MÚČKA Jakub (N), LUKÁŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.