2:1p.
(0:0)
56. L. Vebr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Předenice se pomalu zvedají


Branky


62. T. Kadlec - 56. L. Vebr
0

Jarní propad Předenic se podařilo zbrzdit minulé kolo v Radkovicích a další, kdo se tomuto celku postavil byl Chotěšov, který na jaře hraje velmi dobře a dohání čelo tabulky. Vyrovnaný zápas hodně ovlivnilo, že se hrálo na náhradním hřišti, které nepřálo technickému fotbalu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Úvod utkání byl lepší v podání domácích, kteří si dokázali vytvořit i první náznaky šancí. V jedné z největších se ocitl Marcel Myška, ale na Jana Weisse v bráně hostů nevyzrál. Následovaly ještě šance Jakuba Bernáška a Josefa Maška, obě však skončili neúspěchem. O slovo se tak přihlásili hosté. Kousíček od vedoucí branky byl hostující Bednář, ale jeho střela pouze orazítkovala břevno Šatrovy branky. V posledních minutách prvního poločasu bylo na obou týmech vidět, že chtějí jít do poločasu do vedení. Golmani ovšem převyšovali střelce a stav tak zůstal po prvních pětačtyřiceti minutách 0:0. 

Druhý poločas

V druhém poločase byl z počátku aktivnější tým z Chotěšova. Pramenil z toho také první gól utkání. Kombinační akci po straně hřiště se míč dostal k nohám Lukáše Vebra, narazil si s Pavlem Braunem, který mu míč poslal proti noze na hranici deseti metrů a Vebr propálil vše, co mu stálo v cestě. Radost hostům ale nevydržela příliš dlouho. V 62. minutě se dostal k míči kapitán a tahoun Předenic Tomáš Kadlec a jeho centrovaný balon byl tak nepovedený, že zaplul nechytatelně na zadní tyč branky. Domácí chtěli před svými fanoušky konečně urvat tři body a utnout tak jarní agónii. Smůla v koncovce se jich ale držela dál. Největší příležitost rozhodnout zápas měli hosté, respektive Adam Kavka, který ale z malého vápna překopl prázdnou branku. Po devadesáti minutách si tak oba celky rozdělily po bodu. 

Druhý bod zůstává doma

Alespoň v penaltovém rozstřelu se na domácí usmálo štěstí a připsali si druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Vyrovnaný zápas. Snažili jsme se hrát aktivně dopředu, ale nepřesnosti nás brzdily. Remíza je spravedlivá."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Zápas byl slušný a vcelku kvalitní. K vidění bylo i docela dost šancí. Začátek vyšel lépe domácím. Postupem času se ale hra srovnala a v druhém poločase bych řekl, že jsme měli více šancí my. Domácím skvěle zachytal Šatra. Mohli jsme vyhrát, ale bod z Předenic bereme jako úspěch."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , J. Sloup [-] (77. T. Pech [-] ) , K. Mašek [-] - D. Kasl [-] (46. P. Kvídera [-] ) , T. Fořt [-] (46. J. Mašek [-] ) , M. Myška [-] , T. Kadlec [-] - J. Mašek [-] , J. Bernášek [-] (65. V. Frank [-] ) -

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - P. Milička [-] , Z. Hönig [-] , L. Terber [-] , O. Pešta [-] (60. M. Brabec [-] ) - A. Kavka [-] , P. Braun [-] , S. Durkoš [-] (90. L. Calta [-] ) , L. Vebr [-] - V. Bednář [-] , D. Grössl [-] (78. L. Ondruš [-] )

ŽK: 47. M. Myška , 58. J. Mašek - 36. P. Braun .
Hráči zápasu: M. Myška - P. Milička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), PAŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.