3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany opouští poslední místo


Branky


0

Po podzimní části sezóny odepisovaný celek z Dobřan na jaře šlape jako dobře namazaný stroj a co se formy týče patří k nejlepší jarním týmům. Naopak hosté na jaře tápou. I přes slušnou kvalitu výkonů si připsali pouhé dva body. Obě družstva si věřily na body a nakonec si je také obě odnesla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

První poločas se odehrával přes slušnou diváckou návštěvou. Fanoušci se ovšem v úvodní části zápasu mnoho šancí neviděli. Oba týmy hrály spíše silový fotbal a hra se odvíjela uprostřed hřiště. Na první větší příležitost se tak čekalo dlouhých čtyřicet minut. Byl to domácí celek, kdo se dokázal prosadit a postaral se o to Petr Trdlička. Stod hledal odpověď marně a po poločase vedli domácí nejtěsnějším možným rozdílem. 

Stod opět před koncem ztratil výhru

Druhý poločas byl obdobný jako ten první, šancí mnoho nebylo a na své si přišli spíše milovníci bojovného fotbalu. Přesto přineslo druhé dějství několik zajímavých momentů. První byl v 61. minutě, kdy se po krásné kombinační akci po ose Karafiát- Terber- Vlk poslední jmenovaný posílal centrovaný balon do vápna, tam si na něj naskočil Tlustý a hlavou překonal Boučka. Dobřany si následně vytvořily několik nadějných pozic, ale do vedení se nedostaly. Byly to zase hosté kdo udeřil. K odraženému míči se na vápně dostal Vodička a poslal jej nechytatelně do horního růžku branky. Za chvíli mohli hosté přidat třetí gól, ale v koncovce zklamali. V posledních minutách vsadily Dobřany vše na jednu kartu. Obránci se posunuli na hrot a přicházel jeden balon do vápna za druhým. V 90. minutě se k jednomu takovému míči dostal Patrik Smetana a uvrhl domácí do euforie. Naopak Stod opět přišel o tři body v samotném závěru zápasu. 

Druhý bod zůstává doma

V penaltovém rozstřelu měli přesnější mušku domácí borci a připsali si tak důležitý druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Oboustraně vyrovnaný zápas. Góly padaly po chybách. Poprvé na jaře jsme měli pouze dva náhradníky, navíc jeden hráč se brzo zranil, neměl jsem tak úplně možnost reagovat na průběh zápasu. Přesto jsme získali dva body a panuje spokojenost. Vyzdvihovat jednotlivce nebudu, celý tým hrál dobře a tímto prostřednictvím bych je také chtěl pochválit. Nejen za tento zápas, ale i za celou jarní část sezóny, kdy jsme udělali velký krok k záchraně a celý tým pracuje naplno."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byl vyrovnaný bez větších šancí. Z jediné šance vlastně domácí udeřili. Druhý poločas byl podobný ale už přicházely branky. V posledních minutách jsme opět přišli o všechny body. Pro nás je to určitě ztráta."



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Čimera [-] , F. Štěpán [-] (67. M. Zeman [-] ) , M. Opatrný [-] , J. Rajt [-] , P. Smetana [-] , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] , J. Schovánek [-] , P. Trdlička [-] , T. Helus [-] (25. O. Skála [-] )

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (80. K. Kalný [-] ) , O. Kastelic [-] (46. L. Karafiát [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] , F. Koča [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] (63. K. Vodička [-] ) , R. Snášel [-]

ŽK: 42. M. Skřivan , 55. P. Trdlička , 78. J. Rajt - 34. P. Bilik , 59. M. Filip , 79. F. Koča .
Místo: VSTIŠ hřiště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pašek Milan - HOMR Miroslav (N), CHLÍBEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.